Tuorein sisältö

Joaquin Phoenix neuvottelee Jokerin roolista

08.02.2018 klo 21.30 | Luettu: 1844 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kaikki tulevat DC-elokuvat eivät sijoitu DC:n elokuvauniversumiin, jonka uusin osa on Justice League. Todd Phillipsin ohjaama ja Martin Scorsesen tuottama Jokeri-elokuva tulee kertomaan itsenäisen tarinan. Tällaiset elokuvat saavat oman brändinimen, jota ei ole vielä julkistettu. Sarjakuvissa nimi oli pitkään "Elseworlds".

Tähän tietoon Joaquin Phoenix näyttelee Jokeria. Neuvottelut studion kanssa ovat vielä edessä, mutta Phoenix on Phillipsin ensimmäinen valinta ja Phoenix on hyväksynyt roolin.

Huhujen mukaan todellinen ykkösvalinta oli Scorsesen kultapoika Leonardo DiCaprio, joka on pysynyt ja pysyy kaukana supersankariaiheista.

Elokuva sijoittuu 80-luvulle ja kertoo Scorsesen gangsterielokuvien tyylisen tarinan Jokerin noususta mestaririkolliseksi.

Jared Leton on määrä jatkaa Jokerina Suicide Squadin suorissa ja epäsuorissa jatko-osissa.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amy Schumer luulee o... Sami Hedberg Suomen ... >

Keskustelut (1 viestiä)

efvpiwnhgv

08.02.2018 klo 21.53 5 tykkää tästä

Tulee vähän Nicholson vibat. Periaatteessa typerää tehdä samaan aikaan monia leffoja samoilla hahmoilla, mutta kun tämä päälinja on jo niin pystyyn kuollut niin Scorsesemäinen gangsteriteema voi hyvinkin olla tervetullut. Jos olis kunnon Jokeri vs Black Mask vs Pingviini vs Falconet tyyppinen no mans land niin voitaisiin saada ikään kuin kulissien takainen Batman 89, jossa kadut oli täynnä kaikenlaista herrasmiesroskasakkia jota ei juurikaan näytetty
lainaa

Kirjoita kommentti


125


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova