Tuorein sisältö

Mark Hamill puhuu George Lucasin hylätyistä Star Wars -ideoista

27.03.2018 klo 18.00 | Luettu: 3160 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mark Hamill puhui viime vuonna siitä, kuinka eri mieltä hän on ollut uuden Star Wars -trilogian suunnasta (hän on myös pehmentänyt kommenttejaan, sillä hän on tiimipelaaja). Hamill on muun muassa antanut ymmärtää, että George Lucasin hylätty suunnitelma olisi kiinnostanut häntä enemmän.

Hamillin tuoreen kommentin mukaan Lucas oli kehittänyt jatko-osatrilogialle tarinan kaaren, jos ei kaikkia yksityiskohtia. Luke Skywalker kuoli myös Lucasin versiossa, mutta vasta kolmannen osan (episodi IX) loppupuolella. Ennen tätä Luke koulutti Leiaa.

Ei ole täysin varmaa, viittaako Hamill ideoihin, joista Lucas puhui hänelle hetkeä ennen kuin Lucas myi firmansa Disneylle, vai vanhemmista ideoista. Lucas luonnosteli jo vuosikymmeniä sitten episodit 7-9, mutta päätti sisällyttää osan ideoista Jedin paluuseen.

Myös The Force Awakensin ohjaaja J.J. Abrams luonnosteli uuden trilogian, mutta The Last Jedin ohjaaja Rian Johnson hylkäsi useimmat ideat. Hamill vahvistaa sen, ettei Johnson tiedä, mitä tapahtuu seuraavaksi, kun Abrams palaa töihin: uuden trilogian tekeminen muistuttaa Hamillin mukaan viestijuoksua. Hamill ei tiedä, palaako hän trilogian päätösosaan (aave-Lukena).

Lähde: IGN

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Temptation Islandiss... Onko hän tosiaan Rus... >

Keskustelut (2 viestiä)

Asdffgjj

27.03.2018 klo 23.15 2 tykkää tästä

Voi jumalauta, en ole last jedia nähnyt ja yritin vältellä spoilereita ja sit jari tapanin perkele pilaa koko elokuvan minulta ja ties kuinka monelta muulta..vittu kiitos, en enää ikinä palaa tälle sivulle.
lainaa
Valerian666

28.03.2018 klo 01.37 9 tykkää tästä

Asdffgjj kirjoitti:
Voi jumalauta, en ole last jedia nähnyt ja yritin vältellä spoilereita ja sit jari tapanin perkele pilaa koko elokuvan minulta ja ties kuinka monelta muulta..vittu kiitos, en enää ikinä palaa tälle sivulle.


No voi kyynel. Luulisi jo tässä ajassa että olisi elokuvan nähnyt. Ja onhan näitä spoilereita ollut jo pitkin nettiä ensi-illasta lähtien. Vai asutko jossain maan alla? Tsiisus taas.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova