Tuorein sisältö

Ashin ja Evil Deadin taru on loppu

21.04.2018 klo 13.10 | Luettu: 2147 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kuka olisi uskonut, että neljättä Evil Dead -elokuvaa yli 20 vuotta odottaneet fanit saavat kolme tuotantokautta tv-sarjaa Ash vs Evil Dead? Enempää ei ole tiedossa. Kolmas kausi päättyy ensi viikolla ja töpseli on vedetty seinästä. Kriitikot ovat ylistäneet hävytöntä, ylitseampuvaa ja hyvin veristä sarjaa alusta saakka, mutta katsojamäärät laskivat koko ajan Starz-kanavalla.

Ashin näyttelijä Bruce Campbell kertoo olevansa kiitollinen Starzille, leffa- ja tv-sarjan luojalle Sam Raimille, tuottaja Rob Tapertille ja faneille tilaisuudesta palata uransa aloittaneen aiheen pariin. Ash vs Evil Dead ja Ash Williamsin rooli olivat "kerran elämässä" -tyyppisiä kokemuksia. Ennen tv-sarjaa Campbell ehti tuhista moneen kertaan - fanien tavoin -, etteivät huhut luultavasti mihinkään johda.


Lähde: Dread Central

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivän pila: kauhuhi... District 9 -ohjaaja ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

21.04.2018 klo 15.38 2 tykkää tästä

Ai hitto, unohdin koko sarjan. Ensimmäisen kauden katsoin ja oli ihan viihdyttäväkin. Viimeksi kuulin vain huhuja toisen kauden tulemisesta ja kolmas kausi nyt jäi ihan jo kuulemattakin.
lainaa
Ashley

21.04.2018 klo 18.31 7 tykkää tästä

Sääli, äärimmäisen viihdyytävä sarja, netflixsistä löytyy ensimmäiset kaksi kautta, suosittelen katsomaan mikäli kauhu, komedia tai slahserit kiinnostaa
lainaa

V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova