Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: onko tämä yksi kaikkien aikojen hauskimmista komedioista? Suomen huutokauppakeisaria fanittavien mielipide saattaa yllättää.

23.05.2018 klo 16.00 | Luettu: 2534 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Enää viisi tuntia elokuvaan
Halvat huvit

Vain kanavalla 5.

Heh! Tyypillinen jenkkivalas lilluu asuntovaunussa ja seinä pitää purkaa, jotta siitä voidaan imeä rasvaa. Oijoi! Kuka uskoi, että Jorma pettää Helunaa jo nyt? Hähä! Turha mulkku on perustanut niin paskan firman, että psykopaattimiljonääri haukkuu sen pystyyn! Ei mutta nyt pitää vaihtaa kanavaa. Palsanmäki vie mummoilta perintökalut pilkkahintaan ja katson vain koska antiikin todellinen arvo kiinnostaa.

Jos samaistuit, katso komedia Halvat huvit: se kertoo, mitä tekisit tänä perjantaina, jos voittaisit lotossa, eikä toteutuksen taiteellinen taso pääse järkyttämään. Mairea punkero ja pikkuvaimo maksavat epätoivoisille miehille, jotta he nöyryyttäisivät itseään. Jos ensimmäinen kappale tuntui etäiseltä, suojele viattomuuttasi jättämällä leffa väliin, sillä sen temput ovat lähempänä tarjolla olevaa tosi-tv:tä kuin on loogista veikata.

Jos tunnin pidempään vartot, Yle Teemalta tulisi Kirsikkapuiden alla, joka on kärsivällisyyden palkitseva katkeransuloinen meditointi yksinäisyyden ja vanhuuden kaltaisista teemoista. Vitsailen tietenkin (tässä kappaleessa).


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Depp ja Whitaker pan... South Parkin VIP vii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova