Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: ihmeellinen viidakkoseikkailu ilman Dwayne Johnsonia

08.09.2018 klo 16.00 | Luettu: 2131 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Congo

Vain Herolla.

Harvinainen timantti kiinnostaa laserilla räiskiviä tiedemiehiä, remuporukkaa ja en muista, ehkä myös robottiäänellä puhuvaa ja kaksi Kultainen vattu -ehdokkuutta saanutta Amy-gorillaa, jotka liittoutuvat seikkaillakseen pöheikössä. Viidakon salaisuudet ovat pysyneet salaisuuksina harmaiden mutanttitappajagorilloiden vuoksi. Kaikki Michael Crichtonin örkit piti saada kankaille Jurassic Parkin menestyttyä.

Mutta missä on viidakkoon paennut, salaisella saarella samonnut, Jumanjiin jumittunut Dwayne Johnson, joka jättiapinan kanssa mesottuaan filmaa Jungle Cruisea palatakseen Jumanjiin välittömästi sen jälkeen? Vuosi oli 1995. Johnson sai päättötodistuksen ja ryhtyi treenaamaan showpainia. Congo, alkuperäinen Jumanji ja Ace Ventura: Luonto kutsuu takoivat taaloja lippuluukuilla, joten tämän lauseen puolivälissä keksityn salaliittoteorian mukaan Johnson ryhtyi hyödyntämään sukunsa painikytköksiä vain noustakseen nykyiseen asemaan, jossa viidakkoon ei mennä ilman häntä.

Amy-parka oli ehdolla kategorioissa huonoin tulokas ja nainen sivuroolissa, eikä häntä ole sen koomin Hollywoodissa nähty. Johnsonilla on kemiat kunnossa Rampagen animaatiogorillan kanssa ja hän uhkasi lähteä, kun gorillan tarina ei toiminut, joten se olisi hieno pala triviatietoa, että hän taisteli pelastaakseen viidakon kaikki Amyt, ellei se olisi vain hatusta arvottua sontaa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Daredevil soutaa ent... Stalinin kuolemalla ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova