Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Natalie Portman pääsee Pornhubiin

16.06.2018 klo 16.00 | Luettu: 3472 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää viisi tuntia elokuvaan
Black Swan

Vain Avalla.

Natalie Portman (suom. "Satamamiehen joulu") on aina painottanut, ettei hän ole kaino: hänen mielestään alastomuus on kaunista elokuvissa ja seksi luonnollisesti on iso osa elämää. Häntä stressaa se, miten usein eroottisten taide-elokuvien arvostelutkin keskittyvät pintaan suorituksen sijasta ja kuinka materiaalia väärinkäytetään internetissä. Oltuaan vähissä pukeissa Closerissa ja pyllistettyään Hotel Chevalierissa, hän ilmoitti pitävänsä vaatteet päällä.

Mestari Darren "Ass to Ass" Aronofsky keksi tarjota Portmanille seksuaalisista patoumista kertovaa tarinaa, jossa keskeistä on se, ettei riistakamera sojota pesään, vaan ujoa päähenkilöä kohahduttavat tunteet näkyvät. Kun Portman eläytyy, sykkivän kuumeinen Aronofsky joutuu tekemään kriittisen valinnan: voitanko Oscarin ohjauksesta, kuvauksesta ja leikkauksesta, vai zoomaanko perseeseen ja turhan selkeän miehisen katseen vuoksi saan pelkät ehdokkuudet? Aronofsky uhrasi itsensä, mutta ei Portmania: Portman pääsi Pornhubiin useilla kohtauksilla, mutta myös voitti elokuvan ainoan Oscarin.

Tulevaisuudessa lapsellisuudet voidaan unohtaa. Tekoälyn luoman pornon kehityttyä fotorealistiseksi suosikkijulkkisten vaimoontuminen sallii taide-elokuvien nousta ja laskea yksinomaan ansioidensa mukaan. Portmanin ollessa älykkään pervon seksisymboli, häntä koskeva fanifiktio on jo niin laadukasta, että hänen oikeat elokuvansa on mahdollista katsoa yhteen putkeen tilaisuuksiin tarttumatta.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thrones -täh... Netflix pelasti Saat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova