Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Jim Carrey koettaa paeta tosielämän psykoosista

13.06.2018 klo 19.55 | Luettu: 1807 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää viisi tuntia elokuvaan
Nuija ja tosinuija kaks

Vain Nelosella.

Jim Carrey ei ole koskaan ollut olemassa. Hän on puhunut tästä avoimesti vasta viime vuosina, vaikka oivalluksella on jotakin tekemistä elokuvan Man on the Moon kanssa: Carrey näytteli kohtausten välissäkin historiallista koomikkoa, joka ei myöskään ollut olemassa. Kaikki on teeskentelyä. Nuija ja tosinuija kaks jäänee viimeiseksi epärehelliseksi hairahdukseksi. Mies tuijottaa lasittuneesti mielisairaalassa, mutta yrittää kerran vielä olla Jim Carrey, vaikka energia on jo vaihtanut galaksia.

Carrey on nähty sittemmin harhailemassa partaisena kannibaalien autiomaassa ja tänä syksynä hän palaa komediasarjassa Kidding, jossa rakastettu viihdetaiteilija lakkaa uskomasta satuihinsa ja sekoaa. Carreyn mukaan varsinkin jatko-osat ovat teeskentelyä. Kakkosnuijassa piti muistella, mitä tuli tehtyä ja yrittää imitoida intoa. Tietenkään paluu ei häntä kaduta: ei ole ketään, joka voisi katua tai mitään murehtia.

On se niin kaunista, kun Nuijalla ja tosinuijalla koomikkojen liksaennätyksen rikkonut ja sittemmin pari sataa miljoonaa dollaria tienannut taiteilija löytää mielenrauhan. Tekisi mieli kysyä, miten hän sen tekee. Itse kirjoitan koko ajan tai luen nettiä tai pelaan ja muistan olevani olemassa heti, jos lopetan. Se on helvetti.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuskaan lisää metelö... Kirjanpitäjä myöntää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


601


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova