Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Cameron Diazin kalaisa vagina

04.08.2018 klo 16.00 | Luettu: 3309 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
The Counselor

Vain Subilla.

Neljän Oscarin Menetetty maa perustuu Cormac McCarthyn romaaniin. Kun veteraanikirjoittaja laati itse uuden käsikirjoituksen, päät kääntyivät Hollywoodissa. Apajille kiirehti Ridley Scott, joka puolta vuotta myöhemmin oli jo filmaamassa komean tähtikaartin kanssa. Scott ylpeilee vanhoilla päivillään, kuinka tehokkaasti hän painaa, eikä kässäriuutinen ehtinyt kahta vuotta täyttää, kun leffa oli sudeksi tuomittu ja Cameron Diaz pulikoi Troy McCluren unelmissa.

Javier Bardemin hahmo muistelee ilman erityistä syytä, kuinka Diazin näyttelemä villi narttu raiskasi hänen autonsa tuulilasin. Emäntä riisui kalsarit ja teki täyden spagaatin ennen lasia vasten nylkyttämistä. Elokuva ei voi olla liian graafinen, joten Bardem selittää homman näyttävän siltä, kuin monni imuttelisi akvaarion lasia. Leffasta ei ole mahdollista muistaa muuta, etkä halua muistaa tätäkään; Bardeminkaan hahmo ei halua.

Voi pyhä jysäys, kun (olin 13 ja) Diaz debytoi elokuvassa The Mask. Sekin kohtaus toimi haetulla tavalla: Diaz symboloi täydellistä naista, joka tässä vaiheessa tarinaa veti läähättäviä miehiä höplästä vaivatta. Tulevissa leffoissa esiin nousi yhä kauniimmin aurinkoinen persoonallisuus. The Counselorin jälkeen hänen mielikuvitusta vaativa seksinauhansa (Sex Tape - kadonneen videon metsästys) haukuttiin lyttyyn - eih, monni, saatana! - ja nyt hän on eläkkeellä.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Foto: Ohukainen ja P... Punk-legendan sydän ... >

Keskustelut (3 viestiä)

EiMullaMuuta

04.08.2018 klo 16.07 10 tykkää tästä

Prööööt, prääät, plöts... Sarjassamme JiiTeePeltosen kuumankosteita aivopieruja.
lainaa
fefovovingo

04.08.2018 klo 22.48 5 tykkää tästä

onneks ei hollywoodin agentit ymmarra. muuten tulis joka paiva kunnianloukkaussyytetta
lainaa
Noloa

05.08.2018 klo 15.41 2 tykkää tästä

Onko tosiaan niin, että V2:n muu toimittajakunta tukee Peltosen luomavimmaa ja sallii alatyylisen otsikoinnin ja muun törkysisällön sivuillaan? Toki, saihan se minutkin lukemaan ja kommentoimaan, mutta haluatteko tosiaan, että sivusto tullaan muistamaan tällaisen sisällön vuoksi?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova