Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: osaako Tom Hanks fistata itseään?

02.07.2018 klo 18.55 | Luettu: 1719 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää viisi tuntia elokuvaan
Rahareikä

Vain kanavalla 5.

Vastaus: ei.

Maanantain niukka leffatarjonta tukee heikosti juttusarjaa, joka yrittää olla hölmö. Triviatietoa tonkiessani kuulin, että Tom Hanks (suom. "Rehelliset kiepit") tunkee nyrkkinsä lähes kokonaan kitaansa! Hanks näyttää siltä, että jonkinmoisen mittatilaustunkin avulla hammaslääkäri saattaisi kyetä venyttämään hänen leukojaan niin, että hampaiden väliin mahtuu ohut pilli, joten fistaaminen on nähtävä. Miksei kukaan ole ladannut kohtausta YouTubeen?

(Puoli tuntia myöhemmin.) Siksi ei, että Hanks pistää suuhunsa vain pari sormea. Jes - viikkoni on alkanut yhtä lupaavasti kuin pari sataa edellistä.

Leffan nimi ei viittaa myöskään Shelley Longin kykyihin, vaan hänen ja Hanksin hahmojen hankkimaan taloon, joka on läpeensä laho. Elokuva on 80-luvulle tyypillinen asiallisen budjetin lavastekomedia, jossa käsiin hajoava tönö johtaa hilpeään törmäilyhuumoriin. Hanks muun muassa romahtaa rappusten mukana ja jumittuu maton peittämään reikään ja - lohdutuksena fistauksen ystäville - pissivä patsas kastelee hänet.

"Tom Hanks", "Fisting". Ainoa hakutulos on Philadelphia-fanifiktiota:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuskassa kaikilla ol... Johnny Deppin ex-kum... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova