Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: alkuperäinen Fast & Furious kera Keanu Reevesin

18.09.2018 klo 16.00 | Luettu: 1504 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Myrskyn ratsastajat

Vain Subilla.

Vaihtoehtoisessa todellisuudessa Myrskyn ratsastajat eli Point Break sai jatko-osat 2 Points 2 Breaks, Myrskyn ratsastajat: Tokio tsunami, Myrskyratsastus, Myrsky 5, Ratsastajat 6 ja Myrskyratsastus 7 ja 8. Seiskasta katkeransuloisen tekee se, että Patrick Swayze kuoli syöpään kesken kuvausten. Parhaillaan odottaisimme Hobbs & Shaw'ia, joka kertoo Dwayne Johnsonin ja Jason Stathamin myöhään esitellyistä sivunaamoista. Johnson riitautui Keanu Reevesin kanssa, joten hän todennäköisesti ei palaa Myrskyratsastuksiin 9 ja 10.

Hurjapäät eli The Fast and the Furious on kopio Myrskyn ratsastajista. Molemmissa pätkissä nuori erikoisagentti soluttautuu rajuun alakulttuuriin ja törmää pian remuporukkaan, jota hän mahdollisesti etsi. Kun hän ystävystyy heidän kanssaan, hän ei enää usko heidän olevan syyllisiä ryöstöihin, vaikka he sitä ovat. Paljastuksien ja kiihkoilun jälkeen agentti päästää sielukkaan kelmin pakenemaan.

Fast-leffat ovat kieltäytyneet loppumasta ja muuttuneet omaksi jutukseen. Myrskyn ratsastajat on hitti ja niin persoonallinen sekä hallitulla että tahattoman koomisella tavalla, että siitäkin olisi voinut tulla ikiliikkuja, mutta jatko-osa peruttiin. Reevesin suoritusta on juhlittu mm. lavateatterin keinoin: hänen roolinsa annetaan satunnaiselle yleisön jäsenelle, joka lukee repliikit paperista todistaen, että kuka tahansa voi olla näyttelijä.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thrones pala... Yli 400 miljoonaa le... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova