Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Sarah Michelle Gellar lupaa seksiä EI veljelleen

18.08.2018 klo 13.00 | Luettu: 1493 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 4 tuntia elokuvaan
Julmia aikeita

Vain Friillä.

Putkiremontti on käynnissä. Se on tiedossa, mitä putkimiehet oikeasti tekevät, mutta porakone on pärissyt koko kesän? Hämäännyin, ennen kuin muistin dubbaamisen: jos putkimies ja kotirouva ilmeilevät ylitseampuvasti, mutta saksalainen dialogi ei täysin synkkaa aktin kanssa, näyttelijät todennäköisesti ovat kovissa tuskissa "putkiremontin" helvetillisten äänien ulvoessa viereisestä mankasta ja tästä on sitten tehty sensuellimpaa jälkituotannossa. Mietipä sitä, kun nautit "ilmaisesta" pornografiasta kaverin halkovajassa, ollessasi evakossa 50 000 euron putkiremontin vuoksi.

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, joista vaietaan julkisessa keskustelussa. Japanilaisten sukuelimet on tehty legoista. Uusperheissä on aina käynnissä orgiat EI biologisten sukulaisten välillä. Ihmettelin pitkään, miten verrattain yksinkertainen ja kesy juonitteluleffa Julmia aikeita voi olla niin suosittu, että se saa jatko-osia, tv-sarjan ja musikaalin, mutta viime vuosina on tullut yhä selvemmäksi, miten tärkeää edustuksellisuus on. Sarah Michelle Gellar ja Ryan Philippe näyttelevät EI biologisia sisaruksia. Jos Gellar häviää julman vedon, he harrastavat seksiä keskenään. Kaikki EI laittomat kierrätysperheet nyökyttelevät tippa silmässä tai jossakin.

Philippe teki kaikkensa eläytyäkseen rooliin ja oksensi. Tuo oli satunnaista triviatietoa: tykkään kolmen kappaleen rakenteesta. Kyseessä oli kohtaus, jossa Philippen ja Reese Witherspoonin hahmot riitelevät ja Witherspoon improvisoi läpsäisemällä Philippeä tunnemyrskyn keskellä. He seurustelivat elokuvan aikana, vaikka he olivat sukua MENTYÄÄN NAIMISIIN, mutta nyt he ovat eronneet.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Spice Girls -tähti l... Alkuperäinen aikamat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


143


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova