Tuorein sisältö

Star Wars: The Clone Wars tekee paluun!

20.07.2018 klo 19.25 | Luettu: 1924 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Fanien rakastama animaatiosarja Star Wars: The Clone Wars lopetettiin ennenaikaisesti. Lyhennetty kuudes kausi julkaistiin Netflixissä ja kesken jääneitä tarinoita on käsitelty muissa medioissa. Romaani Star Wars: Dark Disciple perustuu kahdeksan hylätyn jakson mittaiseen tarinaan kreivi Dookun salamurhayrityksestä. Sarjakuva Darth Maul: Son of Dathomir perustuu neljän jakson mittaiseen tarinaan, jossa Maul on entisen herransa Darth Sidiousin vanki. Juuri Clone Wars paljasti, että pyllynsä menettänyt Maul on hengissä. Tarinat kuuluvat viralliseen jatkumoon.

Vähintään 12 uutta jaksoa on tulossa. Ne ja oletettavasti koko sarja kuuluvat Disneyn uuden suoratoistopalvelun ohjelmistoon: palvelu alkaa ensi vuonna. Sarjan luoja Dave Filoni on yhä mukana ja innoissaan tilaisuudesta.

Filoni kuului myös Star Wars Rebels -tiimiin ja hän on tulevan Star Wars Resistancen luoja. Resistance on The Force Awakensin esiosa ja animesta inspiroitunut tyylinvaihdos.

Uusi The Clone Wars traileri:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Fist ja George ... Synkempi Jokeri iski... >

Keskustelut (2 viestiä)

Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

21.07.2018 klo 13.57 1 tykkää tästä

Ennemmin olisin huolissani siitä kolmannesta jalasta.
lainaa
eowhwrgniow

21.07.2018 klo 14.13 1 tykkää tästä

tommosten kaanteiden jalkeen uskottavuutta ja draamaa ei ole sitakaan vahaa. nyt kaikki ovat elossa kunnes ruumis on roviolla haudattu ja kai senkin jalkeen voi jotenkin palata
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova