Tuorein sisältö

Iron Fist ja George R.R. Martinin Nightflyers ovat tulossa Netflixiin: uudet trailerit

20.07.2018 klo 17.38 | Luettu: 1293 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Iron Fist sai enemmän kritiikkiä kuin Marvelin ja Netflixin muut yhteiset sarjat, mutta ei välttämättä vähiten katsojia: epävirallisten arvioiden mukaan sarja menestyi jopa erinomaisesti. Toisen kauden ensimmäinen mainos kertoo, milloin tiedossa on lisää: 7. syyskuuta.

Paljoa ei taaskaan paljasteta, mutta kaudella esiintyy ainakin muista sarjoista tuttu Misty Knight ja ensimmäistä kertaa Typhoid Mary. Mary on sarjakuvissa mutantti ja Daredevilin vihollinen, joka käyttää telekinesiaa muun muassa tulen hallintaan. Marya näyttelee Alice Eve, joka on tuttu elokuvasta Star Trek Into Darkness.


Nightflyers on George R.R. Martinin lyhyt romaani, 80-luvun elokuva ja pian myös tv-sarja. Vuosi on 2093 ja ryhmä tiedemiehiä etsii vieraita elämänmuotoja avaruudesta ihmiskunnan kehittyneimmällä aluksella. Aurinkokunnan äärilaidoilla he ymmärtävät, ettei heidän tule pelätä niinkään ulkopuolisia voimia, kuin aluksen sisältä löytyviä sellaisia.

Sarja debytoi Syfy-kanavalla Yhdysvalloissa tämän vuoden puolella. Netflix liittyi mukaan tuottajaksi ja esittää sarjaa monilla muilla markkinoilla: oletettavasti pian ensiesityksen jälkeen.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tikkurila Festivaali... Star Wars: The Clone... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova