Tuorein sisältö

Prinsessa Leia on mukana seuraavassa Star Warsissa

28.07.2018 klo 17.00 | Luettu: 3004 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Star Wars: Episodi IX valmistuu joulukuussa 2019. Virallisessa näyttelijälistassa on yksi yllätys: mukana on edesmennyt Carrie Fisher. Tekijät toistavat lupauksensa, jonka mukaan Fisheriä ei korvata animaatiolla. Episodi IX hyödyntää käyttämättä jäänyttä materiaalia, jota filmattiin The Force Awakensia varten.

Se on epäselvää, kenen vuoksi lupaus 100% luomu-Leiasta tehtiin. Fisherin omaiset tukevat ajatusta prinsessa Leian matkan kunniallisesta päätöksestä. Animaatio-Leia vilahti Rogue Onessa. Peter Cushing kuoli vuonna 1994, mutta Grand Moff Tarkin näyttää häneltä Rogue Onessa ja Sithin kostossa.

Mukana ovat yhä myös Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo ja Anthony Daniels.

Billy Dee Williams palaa Lando Calrissianiksi, kuten aiemmin kerrottiin, ja Mark Hamill palaa Luke Skywalkeriksi, kuten on oletettu. Uusia näyttelijöitä ovat Naomi Ackie (Lady Macbeth), Richard E. Grant (Logan) ja Keri Russell (The Americans).

Kuvaukset alkavat ensi viikolla. Leffaa kuvaillaan Skywalker-saagan viimeiseksi osaksi.

Lähde: starwars.com

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään tv:ssä: huipp... Peter Dinklage on Ti... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

28.07.2018 klo 20.50 6 tykkää tästä

Kyllä ATK-Leia olisi varmaan aika monelle fanille kelvannut, että tarina saataisiin kunnolla päätökseen eikä tarvitsisi muuttaa juonta tai kohtauksia sen mukaan mitä kuvamateriaalia sattuu löytymään.
lainaa
iweofnwofehv

28.07.2018 klo 20.59 3 tykkää tästä

naiden parin leffan leikkaukset ovat muutenkin olleet sita tasoa etta ei ketaan haittaa jos nayttaisi silta etta leia ja kylo keskustelevat avaruusaluksessa mutta leian lahikuvassa nakyykin takana metsa

sinansa tuntuu tarpeettomalta kiertelylta kun hologrammiartistit ovat liki vaistamatonta perussettia. ei juuri eroa siita etta cobain laulaa youtubessa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova