Tuorein sisältö

Burt Reynoldsin legendaarisen nakukuvan saa jakaa Facebookissa

08.09.2018 klo 17.05 | Luettu: 3173 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Näyttelijä Burt Reynolds kuoli torstaina. Hänen elokuviensa ja tv-sarjojensa ohella fanien mielessä on pyörinyt Cosmopolitan-lehdessä 70-luvulla julkaistu alastonkuva. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Cosmopolitan esitti alastoman miehen keskiaukeamalla ja julkaisu tapahtui Reynoldsin läpimurtosuorituksen eli Syvän joen (Deliverance) jälkeen. Kuvaan on vuosien varrella suhtauduttu mm. ihaillen, himokkaasti, kunnioittavasti, ironisesti ja vitsikkäästi, mutta yhtä kaikki se on osa Reynoldsin tarua.

Kuva ei riko Facebookin standardeja. Facebook poisti kuvan lukuisten käyttäjien julkaisuista, mutta firma kuvailee tätä virheeksi, pyytää anteeksi ja lupaa palauttaa kuvan. Väitetysti kuvan jakaneita ihmisiä on jopa bannattu.

Allekirjoittanut on vainoharhainen, joten aito asia on uutiskoodissa kakkoskuva ja Deadpoolin mainoskampanjassa käytetty parodiaversio on ykköskuva, jottei könsikäskuva (toivottavasti) mene Facebookiin automaattisesti. Deadpoolin näyttelijä Ryan Reynolds ei ole sukua Burtille, mutta nimi oli riittävä perustelu vitsille.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stalinin kuolemalla ... Pierce Brosnan hehku... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

Anjuschka

08.09.2018 klo 17.21 1 tykkää tästä

Voihan nenä sentään mikä namiskuukkeli...Onhan tuo hieman liian karvainen minun makuuni ,mutta tuo vinkeä hymy hoitaa homman kotiin... Siinä menetettiin vanhan ajan kunnon näyttelijä sinne taivaisten kartanolle.. Jokainenhan me sinne jossain vaihessa mennä könytään ja nyt oli Burtin vuoro.. R.I.P.
lainaa
sifjyjcht

08.09.2018 klo 19.23

on kyl suuri ero tol burtil ja sil vinol sedal mika oli jossain panttilainaamos tjsp. rankka oli elama. shatnerit, nimoyt, stallonet, westit ja monet muut ton ajan tahdet ovat tai olivat ihan terveen nakosia
lainaa
XboxScorpio

Rekisteröitynyt 03.03.2017

09.09.2018 klo 18.43 4 tykkää tästä

Tässä ihan xbox-poikakin innostuu. Ehdottomasti lisää tällaista V2:seen!
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova