Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: toiseksi rajuin supersankari ensimmäistä kertaa!

12.09.2018 klo 16.00 | Luettu: 1900 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Deadpool

Vain Subilla.

Kova avaustulos sai luulemaan, että Deadpool rikkoo korkean ikärajan supersankarileffojen kaikki ennätykset, mutta muutama jäi The Passion of the Christille. Vähemmällä kopioimisella kisa olisi saattanut mennä toisin. Kumpikin takaumarakenteella leikkivä brutaali mättöleffa kertoo kuolemattomasta anarkistista, joka provosoi sovinnaisiin arvoihin tottuneita ja keskustelee näkymättömien voimien kanssa vakuuttuneena siitä, että hän on vain luotu hahmo. Deadpool kuuluu X-Men-sarjaan, joten halleluja: logo jaksettiin kääntää 45 astetta vinoon.

Kumpikaan ei tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan, mutta jos kuulut tuttavapiiriin ja siedät aikasi tauotonta epäsosiaalista kettuilua, kumpikin paljastuu mukavaksi sälliksi. Kun olet nähnyt yhden, olet nähnyt kaikki? No, sävyeroja esiintyy, ja vaikka vilkkaalla mielikuvituksella varustettujen introverttien on helpompi samaistua molempiin ihmisistä syntyneisiin ihmeisiin kuin valtavirran pulliaisiin, jokaisella on oma suosikki. Kun sankari vapaa-ajalla keksii historian ensimmäisen pöydän ja toinen suostuu ottavaksi osapuoleksi dildoseksissä, ainoa yhdistävä tekijä on edistyksellisyys.

The Passion 2 on virallisesti suunnitteilla, mutta Deadpool teki tempun ensin ja kakkonen tuntuukin ykköstä luontevammalta. En tahdo spoilata suhteellisen tuoretta leffaa, mutta voin vahvistaa Deadpool 2:n kopioivan The Passionia hieman lisää ja vierailevan todellisuuden tasolla, johon The Passion 2 huhujen mukaan panostaa täysillä. En väheksy sitä, että Deadpoolin näyttelijä Ryan Reynolds taisteli pitkään ja hartaasti ja omaa rahaa likoon laittaen toteuttaakseen visionsa, mutta The Passion on ohjaajalleen Mel Gibsonille uskonto.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Madonnan 21-vuotias ... Teräsmiehen näytteli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova