Tuorein sisältö

Uusi Jokeri nautiskelee kaaoksesta: video

24.09.2018 klo 18.16 | Luettu: 2840 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Joaquin Phoenix näyttelee Jokeria hahmon 80-luvulle sijoittuvassa syntytarinassa, joka ei tähän tietoon kytkeydy mihinkään muuhun elokuvaan. Syntytarinasta on monta versiota ja kuten Jokeri on itse ilmaissut, juuri tästä hän pitää. Uuden leffan mukaan Jokeri on koomikko nimeltä Arthur Fleck, jolla kilahtaa kroonisen epäonnen ja jyrkempien sattumusten jälkeen. Leffa on tavallista pienemmän budjetin "hahmotutkielma", jollaisen Phoenix tahtoi tehdä jo ennen virallisia suunnitelmia. Ensi-ilta on syksyllä 2019.

Kuvaustilanteita ei yritetäkään pitää salassa. Liikkuvaa kuvaa vuoti nettiin välittömästi ja nyt liikkeellä on video meikatusta Jokerista, jolla on sen verran kokemusta, että hän suhtautuu lunkisti kaaokseen, josta hän oletettavasti on vastuussa. Pellenaamariporukka syyttää ongelmistaan Batmanin isää Thomas Waynea, jota näyttelee Brett Cullen.


Ohjaaja Todd Phillips on julkaissut ensimmäisen foton Arthur Fleckille tärkeästä yksinhuoltajaäidistä, jota näyttelee Deadpool 2:sta tuttu Zazie Beetz.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vaikka Bumblebee on ... 25. James Bondin pai... >

Keskustelut (2 viestiä)

Ohikulkija

25.09.2018 klo 10.09 1 tykkää tästä

No huhhuh, onko nuo lepakko-ukkelit ja muut nyt niin mielenkiintoisia hahmoja että niitä jaksetaan pyöritellä uudelleen ja uudelleen yli 80vuotta. Keksikää nyt jo jotain uutta
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

25.09.2018 klo 23.42 2 tykkää tästä

Parhaat leffat tehdään usein pienellä budjetilla.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova