Tuorein sisältö

Margot Robbien Harley Quinnin paluu on ajastettu

25.09.2018 klo 19.50 | Luettu: 1657 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Suicide Squadin esittelemä Harley Quinn seikkailee uuden tiimin kanssa 7. helmikuuta 2020, eli viikkoa ennen James Bondin paluuta. Elokuvalla ei ole nimeä virallisesti, mutta uutisissa siitä on jo pitkään käytetty nimeä Birds of Prey samannimisen sarjakuvan mukaan. Birds of Prey on naispuolisten supersankarien tiimi, johon on vuosien varrella kuulunut myös Harleyn kaltaisia roistoja ja antisankareita.

Gugu Mbatha-Raw (Belle), Jurnee Smolett-Bell (True Blood) ja Janelle Monáe (Hidden Figures: varjoon jääneet) kisaavat Black Canaryn roolista. Black Canaryn huuto kykenee murskaamaan hyvinkin voimakkaat esteet ja viholliset.

Margaret Qualley (The Leftovers), Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane) ja Cristin Milioti (The Wolf of Wall Street) tavoittelevat Huntressin roolia. Hän on yksi monista "naispuolisista Batmaneista" ja hänestäkin on nähty monta versiota: eräs versio oli Batmanin ja Kissanaisen tytär.

Hahmojen Renee Montoya ja Cassandra Cain sankarinimiä Question ja Batgirl ei käytetä tässä vaiheessa, mutta he ovat mukana ja roolit ovat avoinna. Margot Robbie tuottaa ja jatkaa Harleyna. Ohjauksesta vastaa Cathy Yan, jonka esikoinen on draamakomedia Dead Pigs.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflix-jännärissä j... Megadeth suuntaa ves... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova