Tuorein sisältö

Steven Spielberg palkkasi seuraavaansa herra Baby Driverin

02.10.2018 klo 14.57 | Luettu: 780 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Steven Spielberg aikoi filmata peräkkäin viidennen Indiana Jonesin ja West Side Storyn uuden version, mutta Indy lykkääntyy käsikirjoitusongelmien vuoksi, joten hän keskittyy jälkimmäiseen projektiin. Pitkän etsinnän jälkeen West Side Storyn miespäähenkilöksi on kiinnitetty Ansel Elgort, joka tunnetaan elokuvista Baby Driver ja Tähtiin kirjoitettu virhe. Sisäpiireissä ehdittiin kohista, että elokuva hyllytetään, jos näyttelijöitä ei ala löytyä: heidän on osattava laulaa, tanssia ja vangita sydämet.

West Side Story on alunperin Romeosta ja Juliasta inspiroitunut lavamusikaali. Valkoinen jengi ja latinojengi nahistelevat New Yorkissa 50-luvulla. Tonyn on tarkoitus pysyä toisessa laidassa ja Marian toisessa, mutta he rakastuvat. Elgort näyttelee Tonya, jota Richard Beymer näytteli 10 Oscaria voittaneessa ensimmäisessä elokuvaversiossa.

Kuvaukset alkavat ensi kesänä. Indiana Jones 5 on lykkääntynyt kesälle 2021.

Elgort nähdään seuraavaksi sci-fidraamassa Jonathan, jossa hänen hahmonsa saa joka päivä ohjeet päivän kulusta, ja elokuvassa The Goldfinch, jossa hänen hahmonsa on menettänyt äitinsä pommi-iskussa ja samalla varastanut kallisarvoisen taide-esineen.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään tv:ssä: ainoa... Velipuolet Will Ferr... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova