Tuorein sisältö

"Erilainen" Barbie onkin Margot Robbie

09.10.2018 klo 20.40 | Luettu: 1955 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Barbie-leffan kehitys kompuroi ainakin jos alkuperäinen juonikuvaus pitää yhä paikkansa. Pinnallisessa Barbie-maailmassa asuva erilainen Barbie ei sovi joukkoon, joten hän tulee hengailemaan meidän maailmaamme, kunnes hänen on rohkaistuneena palattava ja pelastettava kotinsa. Alunperin pääroolia kaavailtiin Amy Schumerille, joka on käsitellyt ulkonäköpaineita stand-up-huumorissaan. Seuraava kiinnitys oli Anne Hathaway... joka on kuvankaunis, mutta tuttu neuroottisista suorituksista? Hänkin lähti. Tällä hetkellä rooli on menossa Margot Robbielle, joka näyttää Barbie-nukelta.

Se todennäköisesti on tarkoituskin. Juoni on saattanut muuttua. Sony on luopunut projektista ja lelutalo Mattel kehittelee leffaa nyt Warnerin kanssa. Robbiella ja Warnerilla riittää yhteistä puuhaa (eritoten Harley Quinn -elokuvia), joten Barbien roolista aloitettiin alustavat neuvottelut.

50-luvun lopulla luotu muotinukke on Mattelille miljardiluokan bisnes, mutta nukke tiettävästi ei ole suosionsa huipulla ja oheistuotteet kuten animaatiot on suunnattu nuorille, siinä missä Transformersin kaltaiset brändit saavat laajempaa huomiota.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Foto: Ruby Rose on B... Rambo 5 sai nimen ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova