Tuorein sisältö

Tämä roisto rohkenee haastaa Batmanin hovimestarin!

20.10.2018 klo 18.00 | Luettu: 2013 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Batmanin hovimestarin nuoruudesta kertova tv-sarja Pennyworth kokoaa tiimiä. Brittiläinen pop-diiva Paloma Faith näyttelee ensimmäisen kauden merkittävintä roistoa Bet Sykesiä. Faith on esiintynyt aiemmin mm. elokuvissa The Imaginarium of Doctor Parnassus ja St. Trinian's.

Bet Sykes on "eläväinen, sadistinen ja suustaan paha roisto". Alfred Pennyworth on ulkoiselta olemukseltaan viaton nuorukainen, joka on kuitenkin karaistunut sotaveteraani. Hänen turva-alan firmansa saa töitä Batmanin isältä Thomas Waynelta, joka on nuori mies itsekin. Tarina sijoittuu 60-luvulle.

Jack Bannon (The Imitation Game) näyttelee Pennyworthia ja Ben Aldridge (Valtiatar) herra Waynea. Päävastuussa sarjasta on Bruno Heller, jonka ensimmäinen Batman-esiosa Gotham lähenee loppuaan.

Ennen kuin Sony sai aikaan Spider-Man: Homecomingin Marvelin kanssa ja Venomin yksinään, puhetta oli Spider-Manin tädin elokuvasta, joka paljastaa hänen olleen agentti... Jotkut pitivät asiaa hölmönä huhuna.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jos pidit Escape Roo... Saara Aalto mukana B... >

Keskustelut (1 viestiä)

bboviosncoih

20.10.2018 klo 21.35 1 tykkää tästä

onks tati joka ei tieda peterin touhuista mitaan vahan eri asia kuin fiksu ja selvasti sotataitoja osaava supersankarin tarkein tukimies
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova