Tuorein sisältö

Pirates of the Caribbean kehittelee uutta alkua

24.10.2018 klo 17.30 | Luettu: 1826 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Retuperällä olevasta taloudesta ja muista yksityiselämän ongelmista kärsivä Johnny Depp varmasti kelpuuttaisi lihavat shekit jatkossakin, mutta hänen tähtensä on sen verran selkeässä laskussa, että Ihmeotukset-sarjan tekijät joutuivat perustelemaan julkisuudessa, miksi he tahtoivat Deppin. Mies luonnollisesti on yhä alan tunnetuimpia nimiä.

Pirates of the Caribbean -sarja vaikuttaa valmiilta siirtymään Deppin jälkeiseen aikaan. Disney keskustelee uudesta alusta (englanniksi "rebootista") Deadpool-leffojen kirjoittajien Rhett Reesen ja Paul Wernickin kanssa. Tuottaja Jerry Bruckheimer on yhä mukana. Mikään muu ei ole varmaa näin varhaisessa vaiheessa, joten muistetaan, että "uusi alku" voi tarkoittaa mm. puhtaalta pöydältä aloittamista, esiosaa tai jatko-osaa, jossa vanhat tähdet luovuttavat soihdun eteenpäin.

Leffoja on tehty viisi ja ne ovat tienanneet yli 4,5 miljardia dollaria. Voittoa on tullut runsaasti, mutta onnea varjostaa hieman se, että tuotannoilla on ollut tapana rönsyillä ja valmiiksi massiiviset budjetit ovat kasvaneet. Viitonen tienasi 250 miljoonaa vähemmän kuin nelonen. Deppin palkkiot ovat olleet ennätysluokkaa, eli yli 30 miljoonaa ennen bonuksia.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään tv:ssä: Game ... Brad Pitt ja Leonard... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

fjsifheosg

24.10.2018 klo 17.39 4 tykkää tästä

vittu jos kymmenen vuoden takasia leffoja aletaan reboottaan. eihan tas kohta pyori teatteris kun ne 100 leffaa 10 vuoden valein
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova