Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Game of Thrones -tähden uskomattomat tissit

24.10.2018 klo 16.00 | Luettu: 4739 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Conan the Barbarian

Vain Herolla.

Siteeratakseni maineikasta elokuvakriitikkoa: "Jason Momoa näyttelee Conania kuin Angelina Jolie Lara Croftia. Hänellä on seksikäs virne, isot tissit ja sälpäkkä perse, mutta ei syvyyttä, ei haavoittuvaisuutta, jota sankari tarvitsee ollakseen muuta kuin piirroshahmo". Momoa on upea erikoistehoste, josta vastuu jää ohjaajalle. Justice League varmisti, että hän vetää hormoneja oikeasta purkista, mutta vain Game of Thrones oivalsi, että hän kuulostaa rantapummilta, ellei dialogi ole viettelevän mystistä siansaksaa.

Conan kuvattiin juuri ennen Game of Thronesia, jonka isoihin jekkuihin lukeutuu se, ettei varsin vakuuttava Momoa olekaan vakiohahmo. Tämä on suunnaton tragedia koko suppealle barbaarigenrelle. Musiikkivideo-ohjaaja Marcus Nispel koetti keksiä Conanin uudestaan, vaikka vuotta myöhemmin filmattuna leffa voisi olla rehellistä fanifiktiota, jossa Momoa saa riehua Khal Drogoa muistuttavana Conanina, joka raiskaa vähemmän ja näin saa nopeammin luvan isoihin toimintakohtauksiin, joita Thrones harrastaa nykyään.

Arnold Schwarzenegger teki oikein, kun hän ei suostunut Conanin faijaksi. Leffan floppaus johti mahdollisuuteen, että hän palaa kuningas Conaniksi. Tähän tietoon niin ei käy, mutta jokainen uutinen salli fanin muistella 80-luvun klassikon eeppistä loppukähinää, jossa kertoja vakuuttaa, että kuningastarina tullaan kertomaan - sen sijaan, että mielessä kummittelisi Schwarzeneggerin rakkaudentunnustus pojalleen, josta varttuu kilttien piraattien kanssa hengaileva tissiteline.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näissä tunnelmissa a... Pirates of the Carib... >

Keskustelut (2 viestiä)

HArtsa

Rekisteröitynyt 10.06.2017

25.10.2018 klo 08.31 1 tykkää tästä

Vähän kenkälankkia niin tämmöset nelikymppisen Suomalaisen miehen makkaralla ja kaljalla kasvatetut moobsit menisi myös aivan täydestä!
lainaa
361

25.10.2018 klo 16.00 1 tykkää tästä

https://www.hs.fi/nyt/anonyymitelaimet/car-2000002475209.h
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova