Tuorein sisältö

Itse ilkimys -miehen Shrek ei tunnu jatko-osalta

06.11.2018 klo 20.40 | Luettu: 2693 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Shrek ja hänen kaverinsa Saapasjalkakissa eli Puss in Boots saavat uudet elokuvat. Kehitystä valvoo Chris Meledandri, joka perusti Itse ilkimys -elokuvilla suosioon nousseen Illumination Entertainmentin. Illumination ja Shrek-talo DreamWorks kuuluvat nykyään samaan NBCUniversal-perheeseen, joten studiot tekevät yhteistyötä.

Meledandrin tehtävä on keksiä tuoreita tarinoita, joilla esitellä Shrekin porukka uudelle sukupolvelle. Meledandrin mukaan tiimi koettaa keksiä jotakin, joka tuntuu aidosti joltakin muulta kuin pitkän sarjan uusimmalta jatko-osalta. Esimerkiksi visuaalisen tyylin vaihtuminen ei siis olisi yllätys. Meledandri mainitsee, että täysi remontti olisi helppo perustella, mutta sen verran nostalginen hän on, ettei hän halua vaihtaa ääninäyttelijöitä, eli Mike Myersiä, Antonio Banderasia ja kumppaneita.

Shrek oli uusien omistajien mielessä kun DreamWorks myytiin ja leffaa lupailtiin alunperin jo vuodelle 2019. Tarinaakaan ei ole lyöty lukkoon, mutta paluu on vain ajan kysymys. Saapasjalkakissan uudesta elokuvasta oli puhetta ennen omistajanvaihdosta, mutta se poistettiin kalenterista, joten hänen paluunsa on uutinen tai uusvanhanen.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Night of the Living ... Vaaleahiuksinen vai ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova