Tuorein sisältö

Castlevania-mies ei saanutkaan Zeldaa, mutta "paholainen saattaa itkeä"

17.11.2018 klo 16.14 | Luettu: 1237 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ottaen huomioon, että nettiin voi kirjoittaa mitä tahansa - olispa kaljaa, pupuppiduu -, Hollywood-sivustojen sisäpiirijuorut pohjautuvat todellisuuteen yllättävän usein. Se huhu oli potaskaa, että Netflixin suosittua Castlevania-animaatiota työstänyt Adi Shankar on saanut luvan tehdä The Legend of Zelda -animaation.

Shankar sanoi itse vain sen, että hän on solmimassa uutta sopimusta maineikkaan pelitalon kanssa. Tuoreen tiedon mukaan pelitalo ei ole Nintendo, vaan Capcom ja animaatiosarjaksi päätyvä peli on Devil May Cry. Diili on looginen, sillä Devil May Cry on tavallaan Konamin Castlevania-pelien jälkeläinen: molemmissa mäiskitään hengiltä iso läjä hirviöitä. Devil May Cry -pelit ovat hyvin väkivaltaisia ja sitä on Castlevania-animaatiokin.

Shankar on hämmentänyt monia tuoreella lausunnolla, jonka mukaan Devil May Cry liittyy Castlevanian rinnalle bootleg-multiversumiin. "Bootleg" eli "piraattiversio" on viittaus ainakin siihen, että Shankar on tuottanut sellaisia fanifilmejä kuin The Punisher: Dirty Laundry. "Multiversumi" tarkoittaa useita universumeja, joten ei ole syytä olettaa, että Castlevania ja Devil May Cry sijoittuvat samaan jatkumoon? Toisaalta lausunnon on tarkoituskin olla hämmentävä:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään tv:ssä: Seits... Miehen puolikas palk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova