Tuorein sisältö

The Punisher palaa pian; lopetetut Marvel-sarjat eivät edes saa

13.12.2018 klo 12.26 | Luettu: 1745 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflixin ja Disneyn ympäripyöreät lausunnot lopetettuja Marvel-sarjoja koskien ovat saaneet monet toivomaan, että Disneyn tuleva suoratoistopalvelu herättää sarjat henkiin. Toisaalta se on kyseenalaistettu, tahtooko Disney ohjelmistoon korkean ikärajan kamaa.

Variety tietää kertoa, ettei kyse ole haluamisesta vielä tässä vaiheessa: Disney ei saa tehdä minkäänlaista jatkoa Netflixin lopettamille Marvel-sarjoille kahteen vuoteen. Daredevil, Luke Cage ja Iron Fist eivät voi jatkaa nykyisellä miehityksellä, sarjat eivät voi alkaa alusta, eivätkä hahmot saa vierailla Marvelin elokuvissa ennen vuoden 2020 loppua.

Miksi Netflix ja Disney lupasivat, että Daredevil jatkaa muissa merkeissä? Todennäköisesti sarjan suosion vuoksi. Teoriassa sopimukset on mahdollista kirjoittaa uusiksi, mutta siitä ei ole merkkejä.

The Punisher ei kuulu alkuperäiseen sopimukseen, eikä sitä ole lopetettu vielä, joten sarjan ja hahmon tulevaisuudesta ei tiedetä paljoa. Toinen kausi on kuvattu ja tuoreen tiedon mukaan se saapuu Netflixiin tammikuussa. Tarkkaa päivää ei ole ilmoitettu. Ensi vuonna valmistuu myös Jessica Jonesin kolmas kausi.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ilosaarirockin lippu... Tänään tv:ssä: liian... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova