Tuorein sisältö

Aikamatkasta tms. kertova Monopoly-leffa löysi tähtensä

18.01.2019 klo 17.12 | Luettu: 1915 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Klassiseen Monopoly-peliin perustuva elokuva on ollut kehitteillä yli 10 vuotta. Mistä leffa kertoo? Porvarista? Perheriidasta? Kun Ridley Scott suunnitteli ohjaamista, tarkoitus oli, että päähenkilö putoaa tehosteita tursuavaan Monopoly-maailmaan kuin Liisa Ihmemaahan. Tuoreimman huhun mukaan äiti ja hänen nuori poikansa aikamatkustavat talon avulla korjatakseen perheen historian ja pysäyttääkseen korruptoituneen bisnesmiehen. Koska: tietenkin.

Pääosassa nähdään Kevin Hart. Hän viimeistelee sopimusta parhaillaan. Jos aikamatkahuhu pitää paikkansa, hän lienee se bisnesmies, mutta toistaiseksi kyseessä on nimenomaan sisäpiirijuoru.

Ohjauksesta vastaa Tim Story, joka on tehnyt Hartin kanssa Ride Along ja Think Like a Man -elokuvia ja stand-up-spesiaaleja.

Paska on korttipeli. Miten olisi toisen ulottuvuuden hattivateista kertova eeppinen tieteistrilogia nimeltä Paska? Heillä on samanlaiset asut kuin korttien kuninkaallisilla ja yksi lyö itseään miekalla päähän, kun hänestä tulee paskahousu.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Huippumalli Cindy Cr... Game of Thrones -put... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

wgoinwfvno

20.01.2019 klo 09.08

ei musta voi olla monokkelimies. kulttuurin omimista kulttuurin omimista
lainaa

V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova