Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 12/73: siskon sisällä vaihteeksi vahingossa

18.01.2019 klo 18.00 | Luettu: 3053 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jakso 2
The Night Lands


Theonista tulee mies? Starkien vanki hakee kunniallisena pitämälleen suvulle tukea isältään, joka varmasti suostuu, lupaavathan Starkit autonomian meille... kusipäisille merirosmoille. Isä sanoo ei. Theon nuukahtaa. Se vaarantaa teoriani impotenssista, kun Theon uhoaa sängynlämmittäjälle, että "kovat olosuhteet luovat kovia miehiä", mutta seisokki tv:ssä on tabu, joten saan tulkita, että kokemattoman emännän ilmeet tarkoittavat, ettei hänkään tiedä mitä tapahtuu, kun Theon yrittää saada nahkaa sisään parilla pökkäisyllä ja sitten toisessa asennossa. Siirtymä vie meidät ammattimaiseen bordelliin - silmänisku?

Makuaistia ei ole keksitty: ilotyttöä pussaava ukko ei epäile mitään, koska Pikkurilli pyyhkäisi ylitöitä painavan typsyn suupieltä. Rosia yritetään elävöittää Pikkurillin uhkailulla. Oli hyvä idea lisätä R.R. Martinin tekstiin ilotyttö, joka avaa matalan tason näkökulmaa, mutta Rosin käyttäminen alastonkohtauksissa ja muissa stunteissa ei tee hänestä hahmoa. Samaan aikaan piraattien puolella Theon sormeilee vahingossa siskoaan, joka pitää siitä, koska Game of Thrones. (Kirjassa Theonin oppaana toimii eri henkilö.) Nyrjähtänyt hetki ja poikaansa petturiksi epäilevän piraattikunkun feminismipuuska esittelevät Yaran tehokkaasti ja myöhemminhän vahvistuu, että hänen pitäisikin johtaa tätä surkeaa sakkia.

Sam tapaa elämänsä valitun Gillyn, joka on oma äitipuolensa. Gendry on hauska Aryan seurassa; muistin hänestä lähinnä sen, että hän sanoo "no nii" liittyessään Jonin expendablesiin. Danylla on meneillään kurjuuden maksimointivaihe, joissa huulet meikataan rohtuneiksi ja katsoja, jonka puo on terästä pehmeämpi, miettii elämän tarkoitusta. Cersei hymyilee Tyrionin vitsille, mutta pakottaa kyynisyyden pintaan, joten on hyvä tilaisuus ylistää Lena Headeyta, joka on niin voimakas jääkuningatar, että vihjeet Cersein typeryydestä näyttäytyvät saavutuksina. Jonin kolkkaus mörön näkemisen jälkeen on harvinaisen rahvaanomainen cliffhanger.


Keskiarvo 12 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 11+1 kertaa
Tippa silmässä: 12+0 kertaa


< Jakso 2-1 --- Jakso 2-3 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Aikamatkasta tms. ke... Bill Murray ja Lost ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova