Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 46/73: jortikat tänään puoleen hintaan

10.03.2019 klo 22.00 | Luettu: 4467 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 5: Jakso 6
Unbowed, Unbent, Unbroken


Ensivilkaisu irtonaamapylväisiin kiehtoi aikanaan, mutta nyt kun kasvottomien miesten mysteerit ovat jäämässä pimentoon, Aryan kuviot haukotuttavat.

Puolikoomassa hirnahdin Tyrionin repliikille "arvaa uudestaan", kun häneltä yritettiin viedä penis ja rosmot olettivat, että sen tunnistaa kääpiöpenikseksi. Akondroplasia ei vaikuta penikseen ja se on humorististen kääpiöiden ylpeyden aihe, että "optinen illuusio" tekee keskipituisesta peniksestä vakuuttavamman. Sarjan lukemattomien irtopenisten jälkeen sekin on hyvä vitsi, kun rosvo ilmoittaa Tyrionin saavan elää, kunnes peniskauppias löytyy. Tietenkin se on uravalinta tässä universumissa. Tulevassa massiivimoninpelissä voit erikoistua keräämään yrttejä, eläinten nahkoja tai ihmisten peniksiä.

Jaime ja hiekkavaginat saapuvat suojelemaan/uhkailemaan prinsessa Disneyn prinsessaa samalla kellonlyömällä: vaikka he olisivat sopineet tästä, ajoitus olisi turhan kätevää, Jaimen ollessa turisti.

Cersei ei tajua Pikkurillin luikkineen pakoon Joffreyn kuoltua. Aiemmat jännitteet ovat kuitenkin läsnä ja se menee läpi, että Cersei antaa Pikkurillin tehdä juttuaan, kun Rilli pyytää vain viran korvesta. Cersei ehtii myös juonia homoritarin homouden esitutkinnassa ja kerronnalla on painoa, kun keskiaikaiset asenteet vaikuttavat jotenkin tutuilta.

Se riipaisee, että vaikka Sansa on selvästi kehittänyt kovan nahan, neljäs kamala sulhanen rikkoo sen silti. Vaikkei paljoa näytetä, kohtausta on päivitelty, koska Sansa on katsojienkin sisko. Katsomaan pakotetun Theonin dramaattisessa reaktio-otoksessa on parin sekunnin virhe, sillä vaikka hetki on merkittävä hänellekin, kyse ei ole hänestä ja Sansan reaktio-otos jäi lyhyemmäksi.


Keskiarvo 46 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 45+1 kertaa
Tippa silmässä: 61+1 kertaa


< Jakso 5-5 --- Jakso 5-7 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maailman kaunein 17-... Jennifer Lopezin sor... >

Keskustelut (3 viestiä)

VittuMitäPaskaa

11.03.2019 klo 15.16

Peltosen aivopieruja 46/73: Prööt prääät plöts
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

11.03.2019 klo 17.06

VittuMitäPaskaa kirjoitti:
Peltosen aivopieruja 46 000/73 000: Prööt prääät plöts


Korjattu.
lainaa
Ohikulkija

11.03.2019 klo 18.48 1 tykkää tästä

Huhhuh, pitääpä bingettää kaikki 7 kautta viikkoa ennen uusimman alkua. Tulee olemaan seksuaalinen kokemus
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova