Tuorein sisältö

Naisten Haamujengin jäsen pillastui oikeasta Haamujengi 3:sta

22.01.2019 klo 15.00 | Luettu: 1719 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vuoden 2016 Ghostbusters eli "naisten Haamujengi" floppasi. Jos 144 miljoonan dollarin leffa tienaisi teattereissa 432 miljoonaa, se saisi jatko-osan. Jos tulos olisi 288 miljoonaa, jatko-osa olisi teoriassa mahdollinen, vaikka alan sivustot puhuisivat tappioista. Tulos on 229 miljoonaa, joten leffa on floppi, jota saa "pyytää anteeksi" vaikkapa vain ironisella asenteella.

Koska leffa sai sovinistit ja feministit tappelemaan, netissä on yhä viljelty järjettömiä repliikkejä. Ensi vuonna valmistuu alkuperäisten elokuvien jatko-osa ja myöhemmin animaatioelokuva, mutta "ehkeivät nämä poissulje naisten Haamujengin paluuta". Juu ja ehkä Taistelukenttä Maa saa jatko-osan. Molemmat leffat huuhtoivat pyttyyn arviolta 70 miljoonaa ja kyllähän myös skientologian ilosanomaan voi sen verran upottaa.

Naisten Haamujengin tähti Leslie Jones pitää "naisista vapaata" Haamujengi 3:a loukkauksena ja vittuiluna: tekona, johon Donald Trump voisi syyllistyä. Jonesin lausunto ei huomioi huhua, jonka mukaan uudet päähenkilöt ovat nuoria tyttöjä ja poikia (2+2), sillä hän "ei välitä vittuukaan, vaan sanoo jotakin!!"

Jonesin kuohunta juontuu siitä, että ensi-illan aikoihin hän joutui taisteluiden keskipisteeseen eli äärioikeiston nettikiusaamaksi.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Oscar-ehdokkuudet on... Game of Thronesin es... >

Keskustelut (2 viestiä)

adaddas

22.01.2019 klo 15.13 19 tykkää tästä

Tummaihoinen feministitransu pöyristyy siitä, että leffan pääosassa on miehiä. Ei mitään uutta auringon alla.
rgofjriwjdj

22.01.2019 klo 21.42 1 tykkää tästä

ja itsekin toteuttaa tota suurinta pahaa eli "i dont give fuck" eli suoraan ilmoittaa etta keskustelu ei kiinnosta. tohonhan netti nykyaan perustuu. kaikki huutelevat sinne suodattamattomana mita ajattelevat

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova