Tuorein sisältö

Quentin Tarantino ei pysy aina totuudessa, mutta hänen Charles Manson -leffansa tuskin on kummitustarina

09.02.2019 klo 22.48 | Luettu: 2597 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Charles Mansonin kultti tappoi näyttelijä Sharon Taten kesällä 1969. Quentin Tarantino tappoi Adolf Hitlerin Kunniattomissa paskiaisissa lähinnä koska se oli siistiä. Se ei täten ole kirkossa kuulutettua, että Margot Robbien näyttelemä Tate kuolee Tarantinon Once Upon a Time in Hollywoodissa, joka debytoi kesällä.

Mutta mitä säätää piakkoin valmistuva kauhuleffa The Haunting of Sharon Tate? Leffa esittää, että Tate näkee yliluonnollisia visioita lähestyvästä kohtalostaan. Tositarina menee niin, että Manson oli Hollywoodilta rukkaset saanut luuseri, joka usutti aivopesemänsä nilkit taloon, jonka entinen omistaja oli sanonut hänelle ei. Mutta nyt liikkeellä ovatkin korkeammat voimat?

Traileri on saanut nyrpeää palautetta. Leffasta on vastuussa Daniel Farrands, jonka esikoisohjaus The Amityville Murders kohtasi murskakritiikkiä. Hän on myös haukutuimman Halloweenin eli The Curse of Michael Myersin kirjoittaja (ja se on jo saavutus). Miehellä on upouusi taktiikka, sillä tänä vuonna valmistuu myös hänen jännärinsä The Murder of Nicole Brown Simpson, joka kertoo O.J. Simpsonin murhatusta ex-vaimosta. O.J. on monien mielestä syyllinen, vaikkei häntä tuomittu murhasta, joten Farrands varmasti on paras mies käsittelemään tapausta.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maineikas amerikkala... Tänään tv:ssä: reali... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova