Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: realistista ja merkittävää vanhan hyvän ajan perseilyä

10.02.2019 klo 15.00 | Luettu: 728 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 6 tuntia elokuvaan
SEKOpallo

Vain kanavalla 6.

Ennen kuin kreisikomediat kuolivat ja lajityypin mestarista David Zuckerista tuli osa ongelmaa Scary Movien jatko-osien myötä, Zucker ohjasi tämän syvästi henkilökohtaisen lisäyksen jaloon lajityyppiin. "SEKOpallo" on pesäpallon ja koripallon älyttömyyksillä maustettu risteytys, jota Zucker harrasti kavereidensa kanssa pihatiellä. Lajin aitoja atleetteja nähdään sivurooleissa, kun leffa pohtii, olisiko lajista kansalliseksi ilmiöksi.

Matt Stone ja Trey Parker loivat hetkeä aiemmin South Parkin, joten koiruudet vaikuttavat nuorten kukkojen keksimiltä, vaikka he ovat harvinaisesti vain näyttelijöitä. Zucker toki hyödynsi heidän lukuisia ehdotuksiaan. Stone ja Parker jatkoivat taistelua South Parkin puolella: jakso Roger Ebert Should Lay Off the Fatty Foods tylyttää SEKOpalloa haukkunutta kriitikkoa tarkoituksellisen lapsellisesti, vaikkei jakson juonella ole mitään tekemistä "läski-Ebertin" kanssa.

Southin Parkin promotoima meemisana "derp" ("typerä") on peräisin tästä elokuvasta. Kun Parkerin teini-ikäinen poikapuoli väitti, että ukko on liian vanha tietääkseen, mitä derp tarkoittaa, Parker pääsi tylyttämään, että tarkista asia itse. Derp & Derpina Herpingtonin, Dumblederpin, Derpy Hoovesin ja Da Derp Dee Derp Da Teetley Derpee Derpee Dumbin kaltaiset sukupolven määritelleet ilmiöt ovat velkaa kohtaukselle, jossa haistellaan alushousuja ja nuollaan dildoa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Quentin Tarantino ei... 'Pidättekö uudesta t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova