Tuorein sisältö

Marvelin Lokin koiruuksista vastaa Rick and Mortyn kirjoittaja

16.02.2019 klo 19.30 | Luettu: 2818 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Marvelin elokuvauniversumin Loki on toivottavasti kuollut: ei sillä, ettäkö hahmo olisi huono, vaan siksi, että hänellä on tapana kuolla koko ajan ja uusin tappaja joutui sanomaan kameralle, että nyt se oikeasti kuoli (ainakin allekirjoittaneen muistikuvien mukaan).

Disneyn tuleva suoratoistopalvelu esittelee uudella logiikalla toimivia Marvel-sarjoja. Niitä tähdittävät elokuvista jo tutut hahmot ja näyttelijät, budjetit ovat isoja ja jaksomäärät jäävät rajatuiksi. Tuoreen sisäpiirijuorun mukaan Lokin sarja on esiosa, joka paljastaa, kuinka usein juonikas ja muotoa muuttava Loki on vaikuttanut ihmiskunnan historian kulkuun.

Show'n kirjoittajaksi ja vetäjäksi on palkattu Michael Waldron. Hän aloitti Rick and Mortyn avustajana ja tulevilla kausilla hänet on ylennetty kirjoittajaksi ja tuottajaksi. Hän on myös samojen tekijöiden HarmonQuestin kirjoittaja.

Kehitteillä on myös Falconin ja Winter Soldierin yhteinen sarja, sekä Visionin ja Scarlet Witchin yhteinen sarja.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Batman kohtaa Teini-... Ariana Grande ylsi h... >

Keskustelut (1 viestiä)

fbdoetbrj

17.02.2019 klo 14.08 3 tykkää tästä

sarjakuvien suurin virhe on et ketaan ei uskalleta tappaa tai pitaa kuolleena kun tiedetaan et ensi kuussa ja joka kuu pitaa jengia olla. mut toivois et kun nama leffasarjat ei niin tiivita oo eika tarina yhtenaisena jatkumaan kun nayttelijat kuitenkin vaihtuu ym niin olis munat tappaa ja pitaa porukkaa kuolleena. marvelvasymys alkaa painaa ja tallanen eestaas hinkkaava draamattomuus ei tosiaan auta asiaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova