Tuorein sisältö

Suicide Squad muuttuu oudommaksi: mukaan haiäijä, rottamuija ja polkkapilkkusetä

08.03.2019 klo 17.00 | Luettu: 2510 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

James Gunn herätti pirteästi henkiin Marvelin Guardians of the Galaxy -tiimin. Alkaa paljastua, mitä hän aikoo tehdä DC:n Suicide Squadille.

Kesällä 2021 valmistuvassa jatko-osassa eli The Suicide Squadissa nähdään King Shark, Ratcatcher, Mister Polka Dot ja Peacemaker. Kuten aiemmin opimme, Deadshot palaa, mutta häntä näyttelee nyt Idris Elba.

King Shark on ihmishai, jota harkittiin jo ykkösosaan. Koska hänet on animoitava, hänet korvattiin Killer Crocilla, jonka meikit auttoivat leffaa voittamaan Oscarin. Ratcatcher on entinen tuholaistorjuja, josta on tullut rottia käskyttävä kelmi, jolla on uutta käyttöä myrkyilleen. Hahmo on sarjakuvissa mies, mutta rooliin etsitään naista.

Mister Polka Dot on niin nolo roisto, että hän toisinaan häpeää itseäänkin. Hänen asunsa värikkäisiin polkkapilkkuihin on kätketty kätevää teknologiaa... mutta miksi polkkapilkkuihin?! Peacemaker on ääripasifisti, joka pakottaa muut rauhaan vaikka väkisin: vaikka heidät pitäisi tappaa.

Sisäpiirijuorun mukaan Gunn tahtoo Peacemakeriksi Guardians-tähtensä Dave Bautistan. Bautista oli äänekkäästi Gunnin puolella, kun Gunn sai potkut Guardians 3:sta vanhojen twiittien vuoksi.


Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Children Of Bodomin ... Terry Pratchettin ja... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

08.03.2019 klo 18.10 1 tykkää tästä

I see what you did there!
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova