Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 33/73: raiskaus ruumishuoneella?

14.02.2019 klo 18.25 | Luettu: 2476 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4: Jakso 3
Breaker of Chains


Tommen ei himoitse saati hallitse kunkun virkaa, mutta hän vaikuttaa tiedostaneen, että se voi tulla. Isoisä on ihannepappa johdatellessaan hänet miehen tielle: se tie on papan kuuntelu, mutta pappa myy neuvojensa arvon. Pappa Lannister on käsitellyt niskuroivia kakaroitaan kihtisesti, mutta kuten myös tovit Aryan ja Oberynin kanssa osoittavat, hän voi olla asiallinen. Tommenin on saatava perillinen, joten pappa aloittaa mutkattomasti seksuaalivalistuksenkin ikään kuin tämä olisi utopia. Hyvää ystävänpäivää!

Heti perään Jaime raiskaa Cersein heidän yhteisen lapsensa ruumiin vieressä. (Tällä on jotain tekemistä heidän kasvatuksensa kanssa, joten olisin tahtonut kuulla, mitä pappa sanoo Tommenille repliikin "seksi on verrattain yksinkertaista" jälkeen.) Hetki puhutti aikanaan. Ei on ei, mutta lasten heittäminen ikkunasta kesken seksin on näille perkeleille normaalia, joten raiskaus on vahva sana. Laajempi konteksti on se, että pikkumainen Cersei pitää henkilökohtaisena loukkauksena sitä, ettei Jaime ole kokonainen, joten hän sanoo ei käsipuoli-Jaimelle (ja yhdynnälle poikansa ruumiin vieressä), eikä sataprosenttisesti Jaimelle. Ehkä. Ei Jaimea puolustaa pidä. Hän on villi kortti, eikä (toivottavasti) kenenkään avatar.

Dany listaa, ettei kukaan saa tapattaa itseään gladiaattorimatsissa - mutta oho, Daario jää mainitsematta, ehkä koska Danykin suuttui näyttelijänvaihdoksesta. Juu tai pyh. Päätin jo vuosia sitten ajatella uutta Daariota uutena hahmona ja matsin voittamalla hän on itsensä esitellyt. Kun orjuuttajien kaupunkiin sitten ammutaan rikkinäisiä kahleita "pienenä vinkkinä", rikas siirtymäjakso huipentuu hienosti; farssipano Joffreyn heiluvalla ruumiilla on ainoa heikkous. Punkkarikannibaalit ovat irvokkaita pohjoisessa ja Sansa astuu Pikkusormen verkkoon. Tyrion-paran huoli Podrickista on herkkää, vaikka Podia on syvennetty lähinnä sarjan kehnoimmalla vitsillä, jonka mukaan hän on Ron Jeremy. Hurtta kehuskeli, ettei hän ole varas, mutta hän ryöstää maajussin, koska "joku tekee niin kuitenkin". Siitä on aikaa kun Hurtta oli näin härski ja tämäkin tapahtuu syystä.


Keskiarvo 33 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 32+1 kertaa
Tippa silmässä: 46+2 kertaa


< Jakso 4-2 --- Jakso 4-4 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dyyni-sci-fin kovaan... 'Ei jää mielikuvituk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova