Tuorein sisältö

Huumoria: Disney osti Foxin ja Deadpool tunkeutui heti Avengersiin

20.03.2019 klo 14.25 | Luettu: 1838 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

20th Century Fox oli yksi Hollywoodin kuudesta isosta elokuvastudiosta. Tästä päivästä lähtien firma on virallisesti Disneyn alaosasto. Tuhannet ihmiset saavat potkut ja pitkällä tähtäimellä elokuvia todennäköisesti tehdään vähemmän. Tällä hetkellä Fox Searchlight jatkaa aikuisille suunnattujen draamojen tuottamista. Avatarin jatko-osat ovat virallisesti turvassa kilpailulta Star Wars -elokuvien kanssa, elleivät ne olleet sitä jo aiemmin, kun Disney alkoi väsätä Avatar-maailmoja huvipuistoihinsa.

Nörtti kysyy sadannen kerran: milloin X-Men-hahmot ilmestyvät Marvelin elokuvauniversumiin? Virallista vastausta saadaan odottaa, mutta se tulee olemaan "kohta": huvipuistot, Disney Infinity -pelit ja Räyhä-Ralf valloittaa Internetin -animaatio ovat osoittaneet Disneyn kasaavan kaikki munat samaan koriin.

Fanifiktio on asioiden edellä:V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Voice Of Finlandin l... Herra BlacKkKlansman... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

rorhsjdjd

20.03.2019 klo 23.11 2 tykkää tästä

tas paras esimerkki miksi deadpoolin pitais pysya helvetin kaukana paaleffoista. ihan sama kuin game of thronesissa tai perikadon tyyppisessa hyppis joku vitsiklovni. antmanin ja hamiksen puujalat viela menee
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova