Tuorein sisältö

What We Do in the Shadows -putki, osa 2: vaivalla trimmattu vagina haiskahtaa virtsalta?

20.04.2019 klo 20.00 | Luettu: 3358 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jaksot 3 ja 4
Werewolf Feud ja Manhattan Night Club


Jos kanavasurffaus olisi yhä ilmiö, kolmas jakso herättäisi tietämättömien mielenkiinnon todennäköisimmin. Ihmissudet pissaavat vampyyrien vaginapuutarhaan (puskista on muotoiltu lörtsyjä), joten riita ratkaistaan kauan sitten (90-luvulla) asetettujen sääntöjen mukaan. Samaan aikaan energiavampyyri (äärimmäisen tylsä keski-ikäinen kalju sössöttäjä) saa reviirilleen tunnevampyyrin (uhriutuva nyyhkytäti). Kumpikin vitsi on huono ja ehdin taas syyttää sarjaa leffan halpakopioksi (joka se on), mutta kummassakin tapauksessa väsytystaktiikka alkoi purra ja hihitin huonoudelle, kuten on tarkoitus. Vastustajan kohtaaminen on vitsejä löyhästi yhdistävä teema, joten jakso ei poukkoile, vaan rytmittää: ihmeitä en vaadi.

Neljännessä jaksossa suunnitelma ihmiskunnan dominoimisesta yrittää jatkua. Vampyyrit lähtevät kartsalle löytääkseen liittolaisia, mutta he eivät ole ajan tasalla omastakaan kulttuuristaan. Ei ole poukkoilua. Tekosiveät pässivampyyrit vain jäykistelevät yökerhossa 20 minuuttia. Tällaisten simppeleiden skenaarioiden pitäisi olla pääasiallinen tavoite. Noidan takalistosta tehty kirottu hattu aktivoi perusideaan kuuluvia pieniä stuntteja, jotka tulevat sillä ihanteellisella rytmillä, että sarja ehtii vaikuttaa laiskalta niiden välissä.

Aiemmin muuten vaan luotu uusi vampyyri vilahtaa, mutta tavalla, joka ei tue muutoinkin löyhää dokumentti-ideaa, ja sarja vaikuttaa hylänneen politiikkajuonen ja pian jo nyyhkytätivampyyrinkin, johon ehdin viime sekunneilla kiintyä. Nälkäiseksi tämä jättää ja voisin kuvitella tämän toimivan 50 jakson jälkeenkin, mikäli tyyli kehittyy ja parhaisiin paloihin palaillaan.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Osa 1 --- Osa 3 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kapteeni Jean-Luc Pi... Netflix-sarja muiste... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova