Tuorein sisältö

What We Do in the Shadows 4-7 ja 4-8: Hurja tai Kurja remontti

07.09.2022 klo 23.15 | Luettu: 1047 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jaksot 7 ja 8:
Pine Barrens ja Go Flip Yourself


Nämä ovat kauden kehnoimpia jaksoja, mutta varsinkin pohjakosketukselle on nyökättävä.

Ensin hahmot jaetaan juoniin, eikä millekään ole aikaa - mikä on perinteistä. Kun Nandor ja Laszlo käyvät sekoilemassa mökillä, Nadja ja Guillermo luulevat saaneensa talon yksin itselleen. Nadja järjestää vampyyrityttöjen illan. Guillermo muistaa olevansa vampyyrinmetsästäjien sukua - sukukokouksessa! Sen ehtii muistaa, että komedia-ala on joskus saanut jotakin irti tällaisesta.

Kouhkaa katsoo. Valitan lähinnä siitä, mikä maistuu vierailevan kirjoittajan aivopierulta: tulkinta kummankin parin suhteesta on se, että he vihaavat toisiaan. Kränää esiintyy aina ja lopussa sitä pehmennetään, mutta 4. kaudella olisi mukavampaa seurata esim. sellaista, että arkkivihollisetkin jo lämpenevät.

Sarja on olevinaan dokumentti. 8. jakso on remonttiohjelma: maireat veljekset lupaavat pistää kartanon uusiksi. Inhoan tosi-tv:tä. Kiittelen 8. jaksoa niinkin realistiseksi hevonpaskaksi, että jouduin tarkistamaan, onko Go Flip Yourself aito ohjelma (ei ole). Se on hyvä vitsi, että toinen veljeksistä tapetaan heti (jos et tiedä, onko hän aito), mutta jakso sattuu pakaraan kuin tosi-tv.

Remontti paljastuu joutavaksi salajuoneksi, mutta yksi huone remontoidaan, joten jakso on kankea tapa esitellä uusin lavaste tai jotakin. Nyökkään yritykselle laajentaa dokumentti-ideaa. Uudestaan saa yrittää.


Keskiarvo 38 jakson jälkeen:


< Jaksot 4-5 ja 4-6 --- Jaksot 4-9 ja 4-10 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rammstein on jo niin... Soulavaris käynnisty... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova