Tuorein sisältö

Öh, olen aika kiireinen, tuumii Michael Jacksonin apinasta leffaa kehitellyt jäppinen

24.05.2019 klo 16.15 | Luettu: 2856 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Michael Jackson kuoli 2009, mutta tänä vuonna HBO-dokumentti Leaving Neverland sohaisi muurahaispesää jälleen. Kaksi miestä avautui siitä, kuinka Jackson hyväksikäytti heitä lapsina. Toinen oli aiemmin vakuuttanut oikeudessa, ettei sellaista ole tapahtunut. Kuvittele kaikki mahdolliset reaktiot rohkeisiin avautumisiin ja valheellisiin syytöksiin: ne on nähty. Totuus on tuolla jossain, sanoisi tähän Fox Mulder.

Kaikki ovat järkyttyneitä ja vihaisia eri mieltä oleville, joten hippeli hei ja hopsansaa: miten olisi animaatiokomedia, jossa hassuttelee Jacksonin apina Bubbles?! Siinä on simpanssi, joka on nähnyt kaikenlaista!

Useamman vuoden suunnitteilla ollut elokuva on vaikeuksissa. Ohjaaja Taika Waititi (Thor: Ragnarök, What We Do in the Shadows) on lähtenyt. Hän ei juuri nyt tahdo käsitellä riskaabeleja aiheita, joten hän keskittyy markkinoimaan komediaa Jojo Rabbit, jossa hän näyttelee lasten parasta ystävää Adolf Hitleriä.

Edellinen lause on vitsi vain tavallaan. Musta komedia Jojo Rabbit kertoo Waititin näyttelemästä mielikuvitus-Hitleristä ja Waititi on kiireinen sen ja muiden projektien parissa, mutta sitä ei tietenkään suoraan myönnetä, että Bubbles-leffa on muuttunut myrkylliseksi.

Sisäpiirijuorun mukaan rahoittaja & levittäjä Netflix on jättämässä Bubblesin myös, mutta tuottajat miettivät yhä, miten projektin saisi etenemään.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuca & Bertie -putki... Sonic the Hedgehog -... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova