Krypton 2-5: kauan sitten - kaukaisessa galaksissa - mulla on pyssy, joten kädet ylös

13.07.2019 klo 19.30 | Luettu: 2349 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jakso 5
A Better Yesterday


Pihtiputaan kesäteatteri esittää: taistelu universumin herruudesta. Teräsmiehen isoisä koettaa syöstä vallasta ensimmäisen poikansa, eli aikamatkustavan kenraali Zodin. Teräsvaari: "minulla on pistooli." Mutta mitä? Kun hän katsoo toisaalle, Zod ottaa pistoolin. Zod: "nyt minulla on pistooli."

Voi jumalauta, sanoo Teräsvaarin päässä elävä Brainiacin sirpale, joka mahdollisti pyssyjuonen pysäyttämällä Teräsvaarin aivopesun. Brainiac tsemppaa nyt, että koeta nyrkkitappelua. Ei onnaa, mutta onneksi paikalle tulevat painottomimman sivujuonen kommandot, eli (hetki, luen Wikiä) Zodin mummo ja entinen turvallisuuspäällikkö. Zod heittää heitä puukolla ja haihtuu ilmaan. Katsoin kohtauksen uudestaan. Ilmeisesti kovimmat askeleiden äänet symboloivat Zodin karkuun juoksemista, mutta paikalle on tulossa muitakin.

Tällaisen kiihkoilun välissä Zod & Teräsvaari juttelevat siitä, kuinka he eivät toisiinsa luota. Samaan aikaan kapinalliset ovat tyrineet kapinansa, koska Teräsvaarin vaari ja Mother Russia eivät toisiinsa luota, mutta Russia ampuu tuikkusäteitä silmälapusta ja saa Zodin aivopestyn äidin vangiksi. Se luultavasti on huijausta, kun vanki teloitetaan viime sekunneilla, mutta on se myös illuusio juonenkäänteestä sarjassa, joka kerjää lopetuspäätöstä. Brainiac on ollut viime jaksojen ainoa valotäplä.


Keskiarvo 15 jakson jälkeen:


< Jakso 2-4 --- Jakso 2-6 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallica Kööpenhami... Tampereella saunotti... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

asdasad

13.07.2019 klo 22.06

Anaalivaihe on Sigmund Freudin mukaan lapsen kehityksessä noin yhden ja kahden vuoden iässä tapahtuva vaihe, jolloin lapsi rupeaa tiedostamaan peräaukon erogeeniset alueet, ja painiskelee peräaukon toiminnan hallitsemiseen liittyvien kysymysten kanssa.
Muokannut: Mikko 13.07.2019 klo 22.15 lainaa
XboxScorpio

Rekisteröitynyt 03.03.2017

13.07.2019 klo 22.35 2 tykkää tästä

Hienoa kuulla Mikonkin puhuvan anaalivaiheista. Iso peukku tälle!
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

13.07.2019 klo 22.44 3 tykkää tästä

XboxScorpio kirjoitti:
Hienoa kuulla Mikonkin puhuvan anaalivaiheista. Iso peukku tälle!


Ja tätä, hyvät ystävät, meillä piireissä kutsutaan ns. lopulliseksi todisteeksi, kiitos siitä. Don't call us, we'll call you.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova