Tuorein sisältö

Netflix ottaa ja antaa: Big Mouth on vasta alussa, mutta Tuca & Bertie on ohi

29.07.2019 klo 16.54 | Luettu: 2726 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tuhma animaatiosarja Big Mouth saa kolmannen kauden syksyllä. Netflix on tilannut jo nyt kaudet 4-6, joten tekijät saavat tehdä pitkän aikavälin suunnitelmia rauhassa kuten Disenchantmentia ja Rick and Mortya väsäävät kollegat. Rick and Mortyn tekijät ovat avautuneet äänekkäimmin siitä, miten mukava usean vuoden tilaus on.

Big Mouth saattaa jatkua myös kuudennen kauden jälkeen. Brutus Pink -tuotantotalon ja Netflixin tuoreen sopimuksen on määrä johtaa myös uusiin tv-sarjoihin ja elokuviin, jotka ovat animoituja, aikuisille suunnattuja, hauskoja ja tunteellisia.

Hetkeä aiemmin Netflix veti töpselin niinikään tuhmalta Tuca & Bertie -piirretyltä, joka täten jää yhden kauden mittaiseksi. Tiimiin kuului BoJack Horsemanin eli Netflixin ensimmäisen ja yhä jatkuvan hittipiirretyn tekijöitä, mutta tyyli on erilainen ja suosio ei riittänyt.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Quentin Tarantino ri... Euphoria, osa 7: mah... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

29.07.2019 klo 19.23 2 tykkää tästä

Mjaah. Tuca & Bertie vaikutti siltä, että se saattaisi vielä lähteä lentoon, kun taas Big Mouth lässähti aika tavalla kakkoskaudella. Potentiaalia siinä toki on.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova