Tuorein sisältö

Nyt on villi ohjelmaidea - Remonttipiiskuri-Perttu tekee parhaat kaupat Kiinassa

12.08.2019 klo 18.55 | Luettu: 1440 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Uutuusohjelma Perttu – tehtävä Kiinassa vie katsojat maailman suurimmille tuonti- ja vientimessuille yhdessä Big Brotherista ja myöhemmin mm. Remonttipiiskurista tutun Perttu Sirviön kanssa. Mukana Pertun matkassa ovat Jari Komulainen ja tämän tytär Milla Brygger. Ohjelma alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 3. syyskuuta kello 20.

Sirviö matkustaa Nummelan perukoilta kertarysäyksellä Kiinan Kantoniin, missä järjestetään joka vuosi maailman suurimmat tuonti- ja vientimessut. Pertun aisaparina ohjelmassa häärii yli neljännesvuosisadan maahantuontikokemuksella Jari Komulainen. Jarin tytär Milla Brygger on opiskellut sikäläisessä yliopistossa viisi vuotta ja hallitsee maan tavat ja kielen.

Jokaisessa jaksossa Perttu saa toimeksiannon Kiinaan: hän etsii messuilta suomalaisille uutuustuotteita, joita ei välttämättä myydä vielä missään muualla maailmassa. Perttu metsästää mm. kauneustuotteita Shirly Karviselle, jokamiehen kukkarolle sopivaa sähköautomallistoa Topi Sukarille, hyvinvointituotteita Jutta ja Juha Larmille ja ekologisia pakkausratkaisuja Sampo Kaulaselle.

Kolme viikkoa kestävien ja lähes miljoonan neliömetrin alueelle levittäytyvien Kantonin messujen lisäksi Perttu seikkailee eri puolilla Kiinaa tehtailla tutkimassa ja testaamassa mitä erikoisimpia uutuustuotteita.

Ensimmäisessä jaksossa etsitään Sampo Kaulaselle ekologisia tuotteita ja tavataan myös Kiinassa asuva ohjaaja Renny Harlin.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dimmu Borgir ja Amor... Eddie Murphy irrotte... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

13.08.2019 klo 06.55

Juuri tuota Suomi tarvitseekin, lisää krääsää kiinasta.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova