Tuorein sisältö

Batwoman 1-7: sarjamurhaajia tulee kurittaa ilmaisilla benjihypyillä, jyrähtäisi Batmankin

20.11.2019 klo 23.00 | Luettu: 1218 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 7
Tell Me the Truth


Kokemattoman sankarin voisi toteuttaa hitusen kokeneemminkin. Katsoin järjettömän aloituskohtauksen kolmesti. Kiväärimies sihtaa, mutta laukaisun hetkellä batköysi tempaisee hänet kiikkumaan. Tätä Batmanin perilliset tekevät, mutta Batwoman pakenee, joten roisto vapautuu, mitä uutisissa sitten valitellaan. Säikähtikö Batwoman poliisien sireenejä vai roiston pistoolia? Tämänkin jakson jännityspuoli painottaa, että vain erikoiset pyssyt läpäisevät batpuvun, eikä roistolla sellaista vielä ollut. Pian ampuja pakenee toisenkin kerran, koska Batwoman ja toinen sankari vähän sparraavat ja kikattavat.

Se on erikoisella tavalla ärsyttävää, että sarja menee läpi, jos sitä vain kohauttaa olkapäitä ja ajattelee sen olevan batsyndrooma, kun batsankari on kiinnostuneempi hippaleikistä kuin viattomien suojelusta pitkällä tähtäimellä. Aloituksella on kaksi käytännön merkitystä: illuusio jännityksestä ja se, että Batwoman aloittaa jakson mittaisen dialogin exänsä kanssa. Janottaako vanha suola ja millä tavalla, se on sujuvaa saippuahöttöä. Homoseksuaalisuus on "sivujuoni" täsmälleen kuten heteroseksuaalisuus on yleensä. Satunnaisen homofoobikon kohtaaminen jaksossa 7, kun asia kytkeytyy hahmojen keskusteluun, on luontevaa ja kaikkea muuta kuin änkyröiden pelkäämä "saarna".

Noin kaikki vaikuttavat päätelleen Batwomanin henkilöllisyyden, joten hän käyttää sitä toista sankaria standardienmukaiseen kaksoisolentotemppuun ja salaisuus on uusittu. Kivääriroisto on satunnaista tyhjäkäyntiä pääroiston tarvitessa lisää aikaa tempaukselleen. Ok. Ei ole ihmeitä, joita odottaa, mutta ainakaan en pelkää seuraavaa jaksoa.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< KISS viimeistä kerta... Joker saa jatko-osan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova