Tuorein sisältö

Gerard Butler Has Fallen -saaga jatkuu myös tv:ssä

17.05.2023 klo 23.55 | Luettu: 624 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Toimintaelokuvat Olympos on valloitettu (Olympus Has Fallen), London Has Fallen ja Angel Has Fallen olivat luotettavia hittejä tähdelleen Gerard Butlerille viime vuosikymmenellä. Heti edellisen osan jälkeen julkistettiin kolme uutta elokuvaa, joista seuraava on Night Has Fallen.

Uusi julkistus on tv-sarja Paris Has Fallen. Mathieu Kassovitz näyttelee ranskalaista turvamiestä, jonka on suojeltava oman maansa ministeriä, joka päätyy terroristiryhmän tähtäimeen. Sankari alkaa epäillä petturia, kun terroristit ovat aina askeleen edellä. Vähitellen avautuva salajuoni on vaarassa kaataa suurkaupungin, kuten nimi velvoittaa.

Kassovitzin hahmon kanssa työskentelee mm. naispuolinen brittiagentti. Butleria ei ole virallisesti kiinnitetty sarjaan, mutta Deadline-sivuston tietojen mukaan hän saattaa vierailla. Kuvaukset alkavat tässä kuussa.

Night Has Fallen on yhä kehitteillä, mutta ei ole tiedossa, milloin kuvausten on määrä alkaa. Leffa olisi kukaties jo tehty, ellei koronavirus olisi sotkenut pakkaa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mrs. Davis 1-4: mitä... Kolme idioottia ja k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova