Tuorein sisältö

Kirjoittajien lakon päätyttyä pääsemme ehkä nauttimaan Konttorin amerikkalaisen version uudesta versiosta

25.09.2023 klo 19.50 | Luettu: 479 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Konttori (The Office) on alunperin lyhyt brittisarja, joten moninkertaisesti pidempi amerikkalainen versio rakensi selvästi oman identiteettinsä. Vuonna 2013 päättynyt amerikkalainen versio on yhä suosittu, joten Frendien tavoin se on merkittävä pelinappula suoratoistosodassa.

Hollywoodin käsikirjoittajien lakko lähestyy loppuaan. Sisäpiiritietojen mukaan amerikkalaisen Konttorin uusi versio on yksi ensimmäisistä asioista, jotka virallistetaan sen jälkeen. On hyvää bisnestä jatkaa tällaista brändiä, mutta lievä kyynisyys on tarpeen. Ei siinä vielä mitään, että kyse on uuden version uudesta versiosta, mutta lakossa oli osittain kyse siitä, että kirjoittajat pelkäävät tekoälyn vievän heidän hommansa ja varastavan heidän ideansa.

Sisäpiirijuorun mukaan amerikkalaisen version luoja Greg Daniels ottaa jälleen ohjat. Hän oli kausien 1-4 ja 9 vetäjä, ja yleisen väittämän mukaan sarjan laatu kärsi, kun hän lähti muihin hommiin.

Daniels kommentoi mahdollista uutta sarjaa viime vuonna. Hän ei ollut silloin varma, mitä fanit tahtovat, mutta hän spekuloi, että uusi sarja voisi olla uusista hahmoista kertova laajennus kuten The Mandalorian laajentaa Star Warsia.


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< What We Do in the Sh... David Tennant on Doc... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

26.09.2023 klo 11.52 1 tykkää tästä

Pysyisivät lakossa jos eivät tuon parempia ideoita keksi. Brittiversio on paras ja amerikkaversiokin oli hyvä, miksi tehdä uusi?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova