Tuorein sisältö

Netflix kääntää veistä haavassa: Blockbuster on komedia viimeisestä videovuokraamosta

08.10.2022 klo 16.20 | Luettu: 511 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix aloitti toimintansa vuokraamalla DVD-levyjä postin välityksellä. Palvelun suosio nakersi jo tuolloin perinteisten videovuokraamojen kuten Blockbuster-ketjun kannattavuutta. Blockbusterilla oli tilaisuus ostaa Netflix ennen suoratoistoajan alkua, mutta firma ei pysynyt ajan hermoilla ja meni konkurssiin. Jäljellä on mm. turistinähtävyydeksi kuvailtu viimeinen liike Oregonissa ja brändin nimeä kantava nettivuokraamo, joka toimii mm. Suomessa.

Netflixin näkökulmasta Blockbuster ei ole enää kilpailija saati nurkanvaltaaja vaan huumoria. Komediasarja nimeltä Blockbuster alkaa kymmenen jakson voimin 3. marraskuuta. Se kertoo vapaamuotoisen tarinan viimeisestä Blockbuster-liikkeestä. Pääosassa nähdään Randall Park, joka tunnetaan mm. Marvel-universumista (Ant-Man 2-3 ja WandaVision) ja The Interview -komediasta, jossa hän näytteli diktaattori Kim Jong-unia.

Netflix on esittänyt myös samaa aihetta käsittelevää The Last Blockbuster -dokumenttia, mutta kirjoitushetkellä sitä ei löydy Suomen Netflixistä.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kirjalähde, Speden o... Diili-voittaja Soint... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova