Tuorein sisältö

Face/Off 2:n ohjaaja vakuuttelee, että kyseessä on aito jatko-osa

20.03.2021 klo 17.50 | Luettu: 1709 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

John Travolta ja Nicolas Cage "vaihtoivat kasvoja" ja näyttelivät toistensa hahmoja 90-luvun toimintaleffassa Face/Off, josta viimeistään ohjaaja John Woon ylitseampuva tyyli teki klassikon.

Uutta elokuvaa kehittelee Adam Wingard, joka on mm. You're Next -kauhuleffan ja pian debytoivan Godzilla vs. Kongin ohjaaja. Alunperin puhetta oli uudesta versiosta, mutta viime kuussa Wingard vakuutteli, että kyseessä on jatko-osa.

Wingard ei koe, että olemme ymmärtäneet asiaa vieläkään. Hän ei halua tehdä samaan maailmaan sijoittuvaa elokuvaa samalla konseptilla. Hän on kiinnostunut nimenomaan Sean Archerista ja Castor Troysta, eli Travoltan ja Cagen hahmoista, joista toinen on kuollut. Hän aikoo aidosti jatkaa samaa tarinaa.

Wingard ei vahvista, että kumpikaan sedistä palaa, mutta yleisesti ottaen hän tahtoo mukaan alkuperäisiä näyttelijöitä ja hän on höpissyt kaikenlaista. Hänen mielestään on erikoista, että kuolleen roiston haava on sidottu alkuperäisteoksen lopussa. Hänen mielestään fanit eivät hyväksyneet hänen Blair Witch -jatko-osaansa, koska hän ei saanut alkuperäistä tähteä mukaan, joten virhettä ei tee mieli toistaa.


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Solar Opposites: vai... Daniel Radcliffe on ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova