Tuorein sisältö

Jokerin ohjaaja kiistää ison osan tuoreesta jatkouutisesta

21.11.2019 klo 18.29 | Luettu: 755 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Variety, Hollywood Reporter ja Deadline ovat elokuvasivustoja, joiden sisäpiirilähteisiin voi yleensä luottaa. Hollywood Reporter vastasi uutisesta, jonka mukaan Joker saa jatko-osan ja ohjaaja Todd Phillips ehdotti studiolle lukuisia Jokerin kaltaisia leffoja heti Jokerin ensi-iltaviikonlopun jälkeen.

Deadline julkaisi jutun, jossa Hollywood Reporterin väitteet kyseenalaistettiin, mikä ei ole aivan jokapäiväistä.

Ehkä voimme luottaa Phillipsiin. Hänen mukaansa sopimuksia ei ole solmittu, eikä käsikirjoitus ole työn alla, mutta jatko-osan mahdollisuudesta totta kai puhutaan, kun ensimmäinen osa tienasi miljardin.

Phillips toteaa myös, ettei hän ehdottanut mitään ensi-iltaviikonlopun jälkeen. Hän työstää aina paria projektia kerralla, eikä "lukuisten elokuvien" ehdottelu ole hänen tyylinsä. Hän ehdotti jo vuosia sitten, että Joker-leffa voisi olla alku (studion itse vetämälle) brändille, joka koostuu Jokerin kaltaisista synkistä ja hahmovetoisista elokuvista. Studio sanoi silloin, että tehdään vain yksi leffa.

Hollywood Reporter uutisoi, että Phillipsin ensi-iltaviikonlopun jälkeiseen ehdotukseen vastattiin "tehdään vain yksi leffa". Uutinen ei siis ollut täyttä puppua, vaan se vaikuttaa olleen hämäävä yhdistelmä vanhaa ja asioiden edelle menemistä.

Lähde: Indiewire

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 80-luvun RoboCop pal... Kidding - juttu 5: J... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova