Tuorein sisältö

Batwoman 1-9: Kyborgi-Batman, 42 Teräsmiestä, Halinallet, Afrikan Spede ja hernerokkatölkki Uutisvuodossa ja Putouksessa

11.12.2019 klo 23.00 | Luettu: 2518 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 9
Crisis on Infinite Earths: Part 2


Arrowverse-sarjat yhdistyvät taas Avengers-tyyliin. En edes tarkista, onko koko 5-osaisen Crisis-tarinan seuraaminen mahdollista Suomessa: seuraan vain Batwomania, jota niin todella, todella vähän rakastan.

Viimeksi sankaritar kieltäytyi tekemästä mitään, joten hänen siskonsa tappoi heidän äitipuolensa. Sankaritar ei ole aiemminkaan tehnyt mitään. Nyt hän on kriittisen tärkeä osa tarinaa, jossa kaikkia universumeja uhataan ja kaikkien sankarien kaikki versiot liittoutuvat. Se on osa maagisen Afrikan Speden ennustusta, että "tulevaisuuden lepakko" on "yksi neljästä": "rohkeuden perikuva". Älä jumalauta sano, että Batwoman on rohkeuden perikuva. Tietenkin hän on. Hänet julistetaan multiversumin merkittävimmäksi rohkeuden symboliksi samalla asenteella kuin Barack Obama sai Nobelin rauhanpalkinnon: se riittää, jos jatkossa yrität olla rohkea / et aloita sotia.

Batwoman ei itsekään usko ansaitsevansa kunniaa ja Ruby Rose on läheisin paristakymmenestä yhtä tärkeästä näyttelijästä, joten ihan sama. Tämä on hilpeää hösötystä. Yritin hyvin lyhyiden vaiheiden aikana muistaa, ketkä näistä tyypeistä tunnen ja keistä olen yrittänyt väsätä uutisen. Se on toiseksi tai kolmanneksi tärkein juoni, että Lex Luthor yrittää tappaa kaikki Teräsmiehet kohtalon kirjalla. Mukana on Superman Returnsin Brandon Routh ja Smallvillen Tom Welling. Se on ihan toinen juttu, että Batwoman höpisee joutavia toisen universumin halvaantuneelle robottipuku-Batmanille, jota näyttelee Batmanin pitkäaikainen ääninäyttelijä Kevin Conroy. Mukana on Matt Ryanin Constantine ja Prätkähiiret ja Jope Ruonansuu palaa Tollo Pelottomaksi.

Mainoskatkot pitävät Arrowversen jaksot tynkinä. Tietämättä mistään mitään epäilen, että kirjoittajien A-tiimi vastaa mm. tästä jaksosta ja Batwomanin pilottijaksosta. Nämä jaksot eivät ehdi hengittää, mutta älytön määrä pinnallisia ideoita on järjestelty kohtalaisen sujuvasti ja katselu on stressitöntä. Noin muuten ylipitkät kaudet koostuvat sokeiden kanojen vapaamuotoisista jyvänjäljitysoperaatioista.


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< Jakso 1-8 --- Jakso 1-10 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Slipknotin oma festa... Google-hakujenkin pe... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

12.12.2019 klo 09.39 1 tykkää tästä

Ykköstunti löytyy Supergirlin puolelta, muista osista ei tietoa.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova