Tuorein sisältö

Devs 4/8: universumin salat avautuvat, joten otetaan tähän v**** autokolari

18.04.2020 klo 23.00 | Luettu: 1792 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4


Supertietokone ennustaa naisen kuolevan.

Koneen käyttäjä järkeilee, ettei tulevaisuutta voi muuttaa.

Ennustuksen nainen pelkää...

...että tietokoneen käyttäjät tappavat hänet.

Huminaa.

Mitä ajattelit tyhjien rivien aikana?

En tajua hidasta rytmiä. Supertietokone haastaa käyttäjien todellisuudentajun, joten he voisivat keskustella asiasta esim. normaalilla puherytmillä. Siinä, että yksi hahmo käy läpi trillerijuonta, on oletettavasti järkeä. Naisen matka ei vaikuta johtavan paljastuksiin perinteisellä tavalla, mutta sarja saattaa tarvita alustusta selittääkseen, miksi naisella on erilainen näkökulma asioihin, jos hän joskus oppii katsojan jo kuulemat jutut. Kun naisen matkan ottaa "rennosti" kohtaus kerrallaan, se on pirun tylsä.

Tietokonejuoni etenee sen verran, että nuoren nörtin läpimurto ei kelpaa pomolle. Se käy järkeen, että pomo tavoittelee virheetöntä tietoa siitä, mitä on tapahtunut ja tulee tapahtumaan, eikä hyvää arvausta tai kaikua rinnakkaistodellisuudesta. Jos kehittelet pakkausohjelmaa, se ei käy, että pakkauksen purkamisen jälkeen silmien väri on vaihtunut valokuvissa - vai käykö, jos tämä oli ainoa tapa säästää perhealbumi? Hyvä vertaus? Olen idiootti? Sama se.

Minimaalisen edistyksen jälkeen välitön tulkintani autokolarijännityksestä on se, että studiopomo on pässi, joka vaati mukaan sellaistakin.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 3/8 --- Jakso 5/8 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Maidenilla jäll... Rogue One -aiheiseen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova